Tàrrega inicia els treballs de rehabilitació de la piscina coberta municipal

L’Ajuntament de Tàrrega ha iniciat aquesta setmana els treballs de millora de la piscina coberta municipal, intervenció que permetrà resoldre les deficiències que pateix l’equipament. Es procedeix aquests dies a renovar el revestiment de les bigues i a substituir alguns panells del sostre.

El projecte de rehabilitació, inclou dos altres lots corresponents al subministrament, la instal·lació d’una deshumectadora i la renovació dels sistemes de ventilació i climatització. La inversió a la piscina coberta de Tàrrega ascendirà, per tant, a un total de 453.686 euros. És previst que les instal·lacions es puguin reobrir al públic abans de l’estiu.

La piscina coberta municipal de Tàrrega es va inaugurar l’any 2004 i amb el pas dels anys, l’equipament va anar acumulant deficiències estructurals. Arran de la pandèmia es va determinar que les instal·lacions no reunien prou condicions per garantir la salut de les persones usuàries. Aquestes obres permetran així reobrir l’equipament amb totes les mesures de salubritat.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.