Tàrrega instal·la punts de recàrrega per a vehicles elèctrics al pàrquing municipal de l’avinguda de Catalunya

La capital de l’Urgell continua ampliant la seva xarxa de carregadors en favor d’una mobilitat més sostenible

Tàrrega continua ampliant la seva xarxa de punts de recàrrega per a vehicles elèctrics. Des de fa uns dies, el pàrquing municipal situat a l’avinguda de Catalunya disposa de tres aparells que permeten donar servei a sis vehicles de forma simultània. La instal·lació ha anat a càrrec de l’empresa Endesa, a la qual el consistori ha cedit l’espai “amb la voluntat d’augmentar la disponibilitat de carregadors al centre de la ciutat en favor d’una mobilitat més sostenible i per incentivar l’ús del vehicle elèctric”, segons ha apuntat la regidora de Governació i Promoció Econòmica, Núria Robert. De fet, les noves estacions de recàrrega habilitades a l’aparcament municipal han rebut ja els primers usuaris.

Des de fa dos anys, Tàrrega ha incorporat en diferents espais públics els seus primers punts de recàrrega de vehicles elèctrics, fruit d’un conveni signat entre l’Ajuntament i Endesa. A més del pàrquing de l’avinguda de Catalunya, la capital de l’Urgell també disposa actualment d’estacions de recàrrega en altres zones estratègiques: l’àrea gratuïta d’estacionament a l’avinguda de l’Onze de Setembre; l’avinguda de Barcelona (a l’entrada de Tàrrega des de Cervera); i l’aparcament de l’Espai Fassina al carrer Migdia.

En tots aquests casos, Endesa s’ha encarregat de la corresponent instal·lació i connexió dels equips a la xarxa elèctrica. Val a dir que Tàrrega també compta amb altres punts de recàrrega en espais de titularitat privada com són pàrquings de supermercats o estacions de servei.

La sostenibilitat, l’eficiència energètica i el respecte al medi ambient són eixos de treball que desenvolupa l’Ajuntament de Tàrrega pel que fa a la millora d’espais, equipaments i enllumenat públic.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.