Tàrrega instal·la una reproducció gegant en acer de la marca promocional del municipi a l’entrada oest del nucli urbà

TRRG

 

L’Ajuntament de Tàrrega ha instal·lat una reproducció gegant de la marca promocional del municipi a l’entrada oest del nucli urbà, a la plaça de Josep Pont i Creus. Es tracta d’un tòtem de 7,3 metres d’alçada que plasma els caràcters TRRG en acer inoxidable. La peça és fruit d’una pràctica del curs de soldadura del Centre de Formació La Solana, centre de gestió municipal que imparteix l’aprenentatge d’oficis. En concret han treballat en l’encàrrec una quinzena d’alumnes, sota la coordinació de monitors. Al conjunt no falta una rèplica del cor que acompanya la marca TRRG, realitzat en acer del tipus corten.

Com es posa de manifest, Tàrrega focalitza la majoria de pràctiques dels alumnes de La Solana en millores dels espais públics de la ciutat. El curs de soldadura de La Solana artífex de l’obra forma part del programa FOAP que impulsa el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), destinat a persones en situació d’atur. La iniciativa també compta amb suport del Ministerio de Empleo y Seguridad Social i el Fons Social Europeu.

Aquest nou element ornamental dóna ara la benvinguda a la ciutat en un dels punts més transitats del sector oest. Val a dir que a l’extrem est del nucli urbà, a la plaça de Riambau, el consistori instal·là ja fa un temps un altre rètol de gran format, en aquest cas identificant els 7 caràcters de la paraula TÀRREGA i que encapçalaren anys enrere una campanya de promoció de la capital de l’Urgell.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.