Tàrrega lliura els seus Premis Culturàlia 2016

El Teatre Ateneu de Tàrrega va acollir la Gala de lliurament dels Premis Culturàlia, que atorga el Centre Cultural, amb la col·laboració de l’Ajuntament el Consell Comarcal i la Cambra de Comerç.

Amb aquests guardons es reconeix la feina feta en pro de la cultura, de persones i entitats de Tàrrega, l’Urgell i de més enllà de la comarca.

El premi comarcal va recaure en el Circuit Urgellenc, per haver mantingut viu el cinema a Tàrrega i en altres localitats com Agramunt i Bellpuig.

El cardiòleg Agustí Jornet, cap de secció del Servei de Cardiologia de l’Institut Cardiovascular Sant Jordi de Barcelona va rebre el premi al targarí fora vila.

El reconeixement a l’obra i la trajectòria de l’escriptor Josep Vallverdú el va fer mereixedor del premi intercomarcal

El premi a la persona va ser per Teresa Robert per la seva participació en moltes entitats culturals i socials de la ciutat, entre elles l’Abat de la qual en vas ser presidenta molts anys.

L’últim guardó de la nit va ser per l’Agrat, entitat creada fa 5 anys i formada per més d’un miler de joves que organitzen diverses activitats durant l’any, entre elles el carnestoltes.

Aquest any l’escenografia de la gala va anar a càrrec de Llorenç Corbella que també en va ser el presentador conjuntament amb Carolina Tebé.

Durant tota la nit hi va haver diverses actuacions musicals a càrrec del grup targarí Digal’s-Hi Inquiets.

Tots els guardonats van rebre una figura de bronze realitzada per l’artista, Josep Castellana

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.