Tàrrega obre la nova temporada de les piscines municipals d’estiu

La Regidoria d’Esports, que gestiona les instal·lacions, manté els preus i amplia el ventall d’abonaments

Les piscines municipals d’estiu de Tàrrega van rebre el dissabte els primers banyistes de la nova temporada. El recinte ha tornat a obrir les portes registrant una elevada afluència de persones usuàries de totes les edats. Com a novetat, s’ha habilitat l’accés a les instal·lacions des del vestíbul del Complex Piscines Tàrrega (piscina coberta). Durant els últims dies també s’han reparat rajoles i mobiliari a més retocar gespa i arbrat. La Regidoria d’Esports, que gestiona directament el servei, manté els preus d’entrades, abonaments i descomptes. Destaquen els preus especials per a persones amb discapacitat, que gaudeixen de l’entrada a 1 euro i l’abonament a 30 euros (el mateix preu s’aplica als seus acompanyants i monitors). Val a dir que els infants menors de 3 anys tenen accés gratuït.

D’altra banda, s’ha ampliat el ventall d’abonaments disponibles. Així, s’ha posat a la venda un nou abonament de 40 banys per 100 euros i les persones abonades a la piscina coberta gaudeixen també de preus avantatjosos. A més, durant el mes d’agost, quan es realitzaran tasques de manteniment a la piscina coberta, tindran accés lliure a les piscines d’estiu. Amb aquesta mesura, “volem evitar possibles baixes d’abonaments a la piscina coberta durant l’estiu garantint la disponibilitat d’unes instal·lacions de qualitat per als amants de la natació”, ha afirmat Silveri Caro, regidor d’Esports, que avui dissabte ha visitat les instal·lacions per comprovar-ne la posada en marxa.

Les piscines municipals d’estiu de Tàrrega romandran obertes de dilluns a diumenge, de 2/4 d’11 del matí a 2/4 de 8 del vespre (festius inclosos), fins al 4 de setembre. La venda d’entrades i abonaments s’efectua per via telemàtica al web www.tarrega.cat/piscines i de forma presencial a la recepció del Complex Piscines Tàrrega. La capital de l’Urgell també ha reobert avui les piscines d’Altet i Claravalls, les quals romandran en servei fins al 31 d’agost.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.