Tàrrega obre la temporada de les piscines municipals d’estiu

Foto: Ajuntament de Tàrrega

Tàrrega ha obert avui divendres la temporada de les piscines municipals d’estiu. Les instal·lacions ja han rebut els primers banyistes coincidint en una jornada, a més, d’altes temperatures a la capital de l’Urgell. Les entrades i els abonaments es poden adquirir per via telemàtica mitjançant el web www.tarrega.cat/piscines. També es poden comprar de forma presencial a la recepció del Complex Piscines Tàrrega (piscina coberta).

Els preus no experimenten canvis en relació a l’any passat. Així, l’abonament individual per adults costa 75 euros; l’infantil, 55 euros; per a persones majors de 65 anys, 45 euros; i el familiar, 145 euros. Alhora, s’ofereix la possibilitat d’adquirir un abonament de 25 banys a 60 euros i un de 40 banys per 100 euros. Pel que fa a les entrades individuals, els preus són 3 euros (infantil), 4 euros (adult) i 2 euros (majors de 65 anys).

L’accés és lliure per als infants menors de 3 anys. També es mantenen els preus especials per a persones amb discapacitat, que gaudeixen de l’entrada a 1 euro i l’abonament a 30 euros.

L’Ajuntament de Tàrrega ha invertit enguany 60.962 euros per renovar rajoles del paviment que estaven malmeses i dutxes exteriors. Les piscines d’estiu, gestionades per la Regidoria d’Esports, romandran obertes de dilluns a diumenge, de 2/4 d’11 del matí a les 8 del vespre (festius inclosos), fins al 8 de setembre.

L’equipament, de 7.900 metres quadrats, ofereix una làmina d’aigua de 1.280 metres quadrats a més de solari, dutxes, vestidors, guixetes i lloguer de gandules i cadires de platja.

Les piscines d’Altet i Claravalls obren portes demà dissabte

Pel que fa a les piscines municipals d’Altet i Claravalls, obriran portes demà dissabte 15 de juny. Per segon any consecutiu, el servei s’integra dins el carnet comarcal que permet l’accés a 17 piscines de l’Urgell. El cost és de 42 euros amb descomptes per a famílies nombroses i monoparentals (30 euros) i per a majors de 65 persones i persones amb diversitat funcional (25 euros). Per als infants menors de 3 anys és gratuït.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.