Tàrrega obrirà la temporada de les piscines municipals d’estiu el divendres 14 de juny

Des d’avui dijous ja es poden adquirir abonaments i entrades al web www.tarrega.cat/piscines

Tàrrega obrirà la temporada de les piscines municipals d’estiu el divendres 14 de juny. La capital de l’Urgell ultima els treballs per deixar a punt les instal·lacions, les quals estrenaran noves millores a les “platges” en una superfície de 557 metres quadrats. Amb una inversió de 60.962 euros, s’han substituït lloses malmeses del ferm amb un nou enrajolat de gres antilliscant. Alhora s’ha procedit a renovar les dutxes exteriors. També s’ha col·locat una membrana impermeabilitzant per assolir un drenatge eficient i s’ha plantat gespa en el perímetre del nou paviment.

Avui dijous s’han posat a la venda els abonaments per via telemàtica mitjançant el web www.tarrega.cat/piscines. També es podran adquirir entrades i abonaments de forma presencial a la recepció del Complex Piscines Tàrrega (piscina coberta) una vegada s’iniciï la temporada de bany.

Els preus d’entrades i abonaments no experimenten canvis en relació a l’any passat. Així, l’abonament individual per adults costa 75 euros; l’infantil, 55 euros; per a persones majors de 65 anys, 45 euros; i el familiar, 145 euros. Alhora, s’ofereix la possibilitat d’adquirir un abonament de 25 banys a 60 euros i un de 40 banys per 100 euros. Pel que fa a les entrades individuals, els preus són 3 euros (infantil), 4 euros (adult) i 2 euros (majors de 65 anys). L’accés és lliure per als infants menors de 3 anys. També es mantenen els preus especials per a persones amb discapacitat, que gaudeixen de l’entrada a 1 euro i l’abonament a 30 euros.

Les piscines d’estiu, gestionades per la Regidoria d’Esports, romandran obertes de dilluns a diumenge, de 2/4 d’11 del matí a les 8 del vespre (festius inclosos), fins al 8 de setembre. L’equipament, de 7.900 metres quadrats, ofereix una làmina d’aigua de 1.280 metres quadrats a més de solari, dutxes, vestidors, guixetes i lloguer de gandules i cadires de platja.

Les piscines d’Altet i Claravalls obren el dissabte 15 de juny

Pel que fa a les piscines municipals d’Altet i Claravalls, obriran portes el dissabte 15 de juny. Per segon any consecutiu, el servei s’integra dins el carnet comarcal que permet l’accés a 17 piscines de l’Urgell. El cost és de 42 euros amb descomptes per a famílies nombroses i monoparentals (30 euros) i per a majors de 65 persones i persones amb diversitat funcional (25 euros). Per als infants menors de 3 anys és gratuït.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.