Tàrrega ofereix aquest juliol cinc films d’èxit dins el cicle de Cinema al Carrer

Cinema al Carrer 2015  TàrregaProjeccions de franc a la plaça de les Nacions sense Estat que inclouen dues produccions premiades als Gaudí · També s’ha prioritzat les pel·lícules parlades en  català

La Regidoria de Cultura de Tàrrega ja té a punt com cada estiu una nova edició del seu cicle de Cinema al Carrer. Les projeccions, amb films destacats de la darrera temporada, tindran lloc tots els dimecres de juliol, a 2/4 d’11 de la nit, a la plaça de les Nacions sense Estat. La programació constarà, per tant, de cinc títols, que el públic podrà gaudir de franc. Quatre de les cinc pel·lícules seleccionades són parlades en català alhora que també es concedeix protagonisme a dues produccions guardonades als premis Gaudí.

Regna la comèdia

El cicle arrencarà aquest dimecres 1 de juliol amb la comèdia francesa Déu meu, però què t’hem fet?, un dels films europeus més taquillers dels últims anys. Els protagonistes són un matrimoni tradicional en què les filles es casen amb homes de diverses ètnies i religions. Prendrà el relleu el dia 8 de juliol la coneguda producció de Disney Malèfica, inspirada en el conte La bella dorment i que ofereix una magnètica interpretació d’Angelina Jolie. La comèdia es reivindica de nou el dia 15 de juliol amb Perdiendo el norte, la cinta espanyola més taquillera d’aquest any 2015. La proposta és una sàtira sobre el jovent que ha d’emigrar cap a Alemanya per trobar feina i inclou aparicions de José Sacristán, Javier Cámara, Carmen Machi i Arturo Valls.

Divulgar els Premis Gaudí

El dia 22 de juliol arribarà el torn de Rastres de sàndal, dirigida per Maria Ripoll i premiada amb el Gaudí a la millor pel·lícula. L’eix argumental gira sobre dues germanes hindús que van ser separades de petites després de la mort de la mare. Una d’elles fou adoptada a Barcelona i trenta anys més tard voldrà descobrir les seves arrels. La programació es tancarà el dia 29 de juliol amb Mortadel·lo i Filemó contra en Jimmy el Catxondo, premi Gaudí a la millor pel·lícula d’animació. Es tracta d’una vibrant adaptació cinematogràfica dels populars personatges de còmic creats per Francisco Ibáñez.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.