Tàrrega projecta la construcció d’un nou pavelló poliesportiu

noupavelloTàrrega gaudirà d’un nou pavelló poliesportiu que ampliarà les hores de pràctica dels esports de les diferents entitats esportives de la capital de l’Urgell.

Així ho ha avançat a Ràdio Tàrrega el regidor d’Esports de l’Ajuntament Silveri Caro en el decurs de la celebració de la 11a Nit de l’Esport Targarí, que va acollir ahir al vespre els jardins de l’Associació Alba.

Caro va explicar que “una de les primeres necessitats que des de l’equip de govern estem treballant, és la imperiosa necessitat de disposar d’un nou pavelló”.

El titular d’Esports ha dit que “a principis del proper curs escolar o com a màxim abans de l’hivern, Tàrrega comptarà amb una  instal·lació poliesportiva de nova construcció que permetrà gaudir de més hores per la pràctica de l’esport en favor de les entitats”.

Silveri Caro ha explicat que el nou pavelló serà una realitat gràcies a un conveni establert amb el Departament d’Ensenyament que es concretarà les properes setmanes.

La zona escollida pel nou poliesportiu serà adjacent a l’Escola CEIP Àngel Guimerà “permetent que serveixi de gimnàs a l’escola, i que com passa al col·legi Sant Josep, fora de l’horari lectiu, les entitats en podran fer ús”.

El regidor d’esports de l’ajuntament targarí ha explicat també que des de la seva regidoria la voluntat és la d’insistir en la col·laboració amb l’esport de base.

Caro ha dit que des de l’inici del mandat ja s’ha pogut reunir de manera informal amb alguna entitat esportiva, però que “una vegada passi el mes d’agost farem una convocatòria extensiva a totes les entitats per fer una primera sentada i per parlar de les necessitats de cadascú i de com veuen la realitat esportiva de la ciutat”.

Foto: CEIP Àngel Guimerà

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.