Tàrrega recupera el teatre amb “Celebraré mi muerte” una obra que debat sobre l’eutanàsia

Tàrrega ha recuperat aquest dissabte la temporada de teatre, que es va haver de suspendre fa un mes, a causa de les restriccions imposades per la pandèmia. Durant aquest període de temps s’han fet petites millores al teatre
Les normes de seguretat continuen sent les mateixes, entrada escalonada, 50% d’aforament, gel per les mans. A causa de les restriccions de mobilitat entre municipis durant el cap de setmana, setze abonats de fora Tàrrega no van poder assistir a la representació.
Celebraré mi muerte, gira entorn del metge argentí Marcos Hourmann que protagonitza l’obra. L’any 2005 va injectar clorur de potassi a la vena a una malalta t de 80 anys que va demanar d’acabar amb el seu patiment. Celebaré mi muerte presenta un debat sobre si és l’eutanàsia un assassinat?, és ètica?, i si és just tractar a Marcos Hourmann d’assassí? Al final s’estableix un debat entre el mateix Marcos Hourmann i el públic.
Pel que fa a les obres pendents de la temporada de teatre T’estimo si he begut, una coproducció de Dagoll Dagom, La Brutal i T de Teatre es representarà els dies 12 i 13 de desembre i Monroe Lamarr amb Laura Conejero, Elisabeth Casanovas, David Vert i Eloi Sánchez s’ha reprogramat pel dia 16 de gener.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.