Tàrrega reobre la piscina coberta municipal amb elevada afluència d’usuaris

L’Ajuntament de Tàrrega ha reobert aquest divendres 1 d’octubre la piscina coberta municipal, un cop enllestides les obres de millora realitzades a les instal·lacions. Els treballs han resolt les deficiències que patia l’edifici i alhora han permès adaptar-lo als protocols sanitaris anti-Covid. La capital de l’Urgell posa així en servei un equipament segur i de primer nivell, culminant un projecte que ha suposat una inversió total de 453.686 euros. S’han posat de nou en servei les dues piscines de l’espai, que sumen una làmina d’aigua de 500 metres quadrats, i la sala fitness. També és previst que s’hi imparteixin molt aviat cursets de natació i un ampli ventall d’activitats dirigides. Les instal·lacions s’han posat al dia amb l’adequació de la coberta de l’edifici, la instal·lació d’una deshumectadora que renova l’aire dues vegades cada hora i la renovació integral dels sistemes de ventilació i climatització. De la mateixa manera, s’han dut a terme tasques de reparació als vestidors, on s’han instal·lat noves mampares. Tot aquest paquet de millores permet que Tàrrega disposi d’una piscina coberta moderna i confortable, i sota la gestió directa de l’Ajuntament. Val a dir que les obres de millora a la piscina coberta han rebut una subvenció de 152.478 euros concedida per la Diputació de Lleida, la qual ha ajudat a finançar l’adquisició de la deshumectadora.

L’equipament obre portes després que dilluns 27 de setembre el consistori posés en marxa una campanya promocional per fomentar l’ús de la piscina oferint modalitats d’abonament amb descomptes especials que preveuen, per exemple, matrícula gratuïta i bonificacions de fins al 75% de les quotes d’octubre i novembre. Des d’aleshores les instal·lacions de la piscina coberta han registrat una elevada afluència d’usuàries i el telèfon no ha parat de sonar per atendre l’elevada demanda d’informació de la ciutadania. Val a dir que en només quatre dies s’han donat d’alta gairebé 300 persones, un centenar de les quals ho han fet amb l’abonament individual per a adults. També han tingut molt bona resposta les tarifes pensades per a majors de 65 anys, persones joves i els abonaments per a parelles i famílies. Alhora s’ha fixat un abonament de 7,50 euros mensuals per gaudir de les instal·lacions els caps de setmana. A més, es pot triar d’una àmplia oferta de quotes a partir de 30 euros adreçades a parelles o diferents tipus de famílies així com preus avantatjosos de lloguer de l’espai a entitats i altres col·lectius. Així mateix, l’entrada individual inclou descomptes per a les persones menors de 16 anys i majors de 65 anys. Els abonaments es poden adquirir al web www.tarrega.cat/piscines.

L’alcaldessa Alba Pijuan Vallverdú ha afirmat que avui “és un dia molt rellevant per la ciutat de Tàrrega amb la reobertura de l’equipament, que ha estat un any i mig tancat”. La primera edil ha visitat les renovades instal·lacions de la piscina coberta municipal aquest matí acompanyada pel regidor d’Esports, Silveri Caro. Per la seva banda, Caro ha posat en valor la feina feta des del consistori per tornar a posar en servei aquest espai, obert a persones de totes les edats, i ha animat la ciutadania a gaudir-ne fent esport i salut.

Obert de dilluns a diumenge

La piscina coberta municipal de Tàrrega reprèn l’activitat en horari de 7 del matí a 2/4 d’11 de la nit de dilluns a divendres; de 8 del matí a 3 de la tarda els dissabtes (a partir del mes de novembre també de 4 a 7 de la tarda); i de 9 del matí a 2 del migdia els diumenges (altres festius, tancat). Per tal de garantir que no s’excedeixi l’aforament màxim (fixat en 135 persones), s’habilitarà un sistema de control d’accés mitjançant cita prèvia per franges horàries. La reobertura de l’equipament referma l’aposta de Tàrrega per afavorir la pràctica de l’esport i fomentar els hàbits saludables.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.