Tàrrega sobreviu a una nit de zombies, una de les activitats del Galacticat

 

Més de 500 persones es concentraven davant els cinemes Majèstic de Tàrrega per viure una nit de terror amb el joc de rol Survival Zombie. En aquesta mena de gimcana els participants havien de superar proves en diferents punts del centre de la ciutat mentre intenten sobreviure als atacs dels morts vivents. Un cop conegudes les regles, s’inicia una cursa fins a la matinada per evitar ser convertit en zombie.

Aquesta ha estat una de les activitats que s’emmarquen dins el Galacticat , la mostra de cinema fantàstic de ponent de Tàrrega. Aquest dissabte s’hi va presentar la pel·lícula Salvación, una història de vampirs que es va estrenar l’any passat al Festival de Cinema Fantàstic de Sitges i que s’està obrint camí a través de diferents plataformes.

Un altre film català, Pàtria, que narra la llegenda d’Otger Cataló de qui es diu que va fundar Catalunya, s’ha estrenat aquest cap de setmana a una quarantena de sales i va comptar dissabte amb la presència del seu director.

Durant el matí es van celebrar tallers d’storyboard o maquillatge i no hi van faltar projeccions de clàssics del gènere fantàstic francès com “El Quinto Elemento” de Luc Besson. Aquest diumenge s’acabarà de donar forma a l’escenografia basada en la pel·lícula Delicatessen que han preparat durant el cap de setmana els alumnes de l’escola d’Art Leandre Cristòfol de Lleida i es debatrà sobre l’estat del cinema català. Dilluns tancarà el Galacticat un concert de bandes sonores de pel·lícula a càrrec d’una banda  juvenil d’Islàndia.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.