Tàrrega acull la 4a Fira Estudies i Treballes

La fira Estudies i Treballes forma part del Pla Educatiu de l’Entorn i per primer cop es complementarà amb la primera jornada d’emprenedoria ‘Innova’ que se celebrarà a l’Espai Mercat el pròxim 26 d’abril

La plaça de les Nacions Sense Estat de Tàrrega ha acollit aquest dijous la quarta edició de la Fira Estudies i Treballes. Més d’una trentena de centres, entitats i associacions d’arreu de la comarca de l’Urgell i per primer cop, de comarques veïnes, han mostrat a l’alumnat visitant la seva oferta educativa per l’etapa d’ensenyament postobligatori. Es tracta d’un certamen que pretén orientar acadèmicament a l’alumnat que finalitza l’educació obligatòria, però també a les persones que volen reorientar la seva carrera professional.

A banda de les propostes educatives per part dels centres presents, els visitants també han pogut presenciar tallers i taules rodones d’experiències professionals i educatives.

La fira Estudies i Treballes forma part del Pla Educatiu de l’Entorn i per primer cop es complementarà amb la primera jornada d’emprenedoria ‘Innova’ que se celebrarà a l’Espai Mercat el pròxim 26 d’abril.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.