Toni Grañó subcampió de Catalunya en els 2000M

20190120_180623Per una banda, en els Campionats de Catalunya Absoluts volem destacar la final aconseguida per en Blai Escolà en la prova de 100m Papallona, on per classificar-se va haver de millorar la seva marca personal i va acabar la final amb la 20a posició. Aquesta esdevé la primera final Absoluta del Club Natació Tàrrega ens uns campionats absoluts, on figures de nedadors/es Olímpics com La Mireia Belmonte o la Jèssica Vall hi eren presents. També van participar:  Noemí Marsol, Ariadna Bernaus, Mar Ampurdanés,  Xavi Farré, Toni Grañó i  Pol Solsona.

Per altra banda, el diumenge, 4 nedadors/es van competir al campionat de Catalunya de Fons Indoor Open. Aquest era el primer cop que el Club Natació Tàrrega hi participava. En aquest cas, en Toni Grañó es va proclamar subcampió de Catalunya en categoria infantil en els 2000m lliures, amb una cursa vibrant i emocionant fins als últims metres, on amb un temps de 23 minuts i 22’’ li va permetre ocupar la segona posició. També destacar la Noemí Marsol, que va quedar 4a Classificada en la categoria Júnior, en aquest cas la distància que va nedar la nostra nedadora va ser de 3000m. També van participar completant la distància de 2000m, la Mireia Soldado i el Joel Marcet. Per equips el Club Natació Tàrrega va acabar en la 9a posició en la classificació final.