Torna ‘La nit boja’ a Tàrrega

La festa nocturna dels comerços targarins estarà amenitzada per balls, showcookings i la participació de diferents entitats de la ciutat

Foment Targarí comunica:

Per fi arriba una nova edició de La NIT BOJA, el shopping night de tardor del Comerç de Tàrrega, amb moltes petites desfilades i presentacions que ens portaran a fer un recorregut pel centre comercial de la ciutat.

Enguany se celebra ja la 8a edició amb les següents activitats:

-Desfilades i presentacions: 14 establiments de sectors diferents, de les 20.30 les 23.30 h presentaran a les seves botigues el més nou del moment.

-Ruta de tapes: Un total de 9 establiments de restauració oferiran les seves millors tapes. Les degustacions es podran fer en diferents punts dels carrers comercials, d’aquesta manera mentre es passegi per la ciutat es podrà també beure i menjar bé.

-Animacions i música en directe: en un total de 3 punts de la ciutat actuaran gimnasos, balls, conta contes, associacions i entitats targarines que contribuiran a fer que la Nit boja sigui un èxit. També música en directe de grups de diferents estils, de casa nostra.

Els encarregats d’amenitzar musicalment LA NIT BOJA són:
• Coral Infantil Mestre Güell
• La Follia
• Talkual versions
• Blue monday
• Dj Lau
• Dj Mark

L’avinguda de Catalunya, on hi haurà activitats adreçades a totes les edats, restarà tallada a la circulació per tal de donar un espai per als vianants durant unes hores..

Com a novetats, tindrem el photocall 360° per tal de copsar la bogeria de la nit des de tots els angles, i el nou espai per a joves talents, les promeses targarines que ens regalaran dues hores de dansa i música.

La Nit Boja és un shopping night que aplega milers de persones a Tàrrega. És el tret de sortida i una crida perquè es conegui de primera mà la tradició comercial de la ciutat, on les botigues estaran obertes fins a les 00 de la matinada.

I com sempre hi haurà animació als carrers amb els Nans de Tàrrega de l’Associació Guixanet, el diablets de la BAT i també els Gegants de la Fal·lera Gegantera.

La Regidoria d’Educació, Acció Social, Ciutadania i Feminismes habilitarà un punt de canguratge per a les famílies amb infants als baixos del Palau dels Marquesos de la Floresta de 18h a 24h. L’acció s’emmarca en el programa Temps per Cures, un projecte impulsat pel Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya amb l’objectiu de facilitar la conciliació familiar. L’espai de canguratge serà puntual i estarà dinamitzat per monitors de la cooperativa de lleure Quàlia que acolliran els infants mentre les seves famílies gaudeixen de la Nit Boja. No serà necessària inscripció prèvia.

LA NIT BOJA està organitzada per Foment Tàrrega, amb el suport de la Regidoria de Promoció Econòmica i la Regidoria de Serveis Municipals de l’Ajuntament de Tàrrega.

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.