Tret de sortida a les activitats de la fira ‘Cuida’t’ de Bellpuig

El president de la Diputació inaugura una Fira plena d’activitats per posar en valor l’estil de vida saludable

Si ve ahir per la tarda ja es va realitzar la xerrada “El paper de la comunitat en la prevenció del suïcidi, reconeixem els mites i els senyals d’alerta” en el marc de la Fira Cuida’t, la inauguració oficial de les activitats previstes al programa i l’obertura de les instal·lacions ha tingut lloc aquesta tarda amb la presència del president de la Diputació, l’Il·lm. Sr. Joan Talarn, l’alcalde de Bellpuig, l’Il·lm. Sr. Jordi Estiarte i l’Il·lm. Sra. Sílvia Fernández, vicepresidenta comarcal de l’Àrea d’Acció Social, Ciutadania i Igualtat.

Totes les autoritats han coincidit amb la importància de consumir productes de proximitat i amb la necessitat de cuidar-nos realitzant esport.

En aquest sentit, el president de la Diputació ha destacat que aquesta és una fira única al territori que ha sabut conjugar alimentació i esport fent pedagogia de la vida saludable.

Durant la tarda també hi ha hagut un taller infantil pedagògic i gastronòmic, una xerrada sobre mites alimentaris a més d’una sessió de ioga i d’introducció a la meditació i la jornada de portes obertes al Gym Bellpuig.

Demà les instal·lacions obriran les seves portes a les 10 de matí i durant tot el dia s’aniran realitzant activitats esportives, tallers de cuina i xerrades amb l’objectiu de conscienciar dels beneficis de portar un estil de vida saludable.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.