UE Tàrrega 2-3 FCJ Mollerussa: derbi igualat fins l’últim minut

Els targarins deixen escapar un 2-1 d’avantatge i cauen per primer cop amb Lluís Milà a la banqueta

El trajecte victoriós de Lluís Milà amb el Tàrrega es va veure truncat per primera vegada des de la seva arribada el diumenge al Municipal Joan Capdevila. El derbi lleidatà entre la UE Tàrrega i el FCJ Mollerussa era una prova per a les noves direccions a la banqueta dels dos equips, que l’encaraven en un bon moment de forma i que només la sort va decantar un matx igualat.

Poques ocasions i un joc gens vistós es van veure durant els primers 45 minuts de l’encontre. Tant als blaugranes com als blanc-i-blaus els va costar trobar el seu ritme de joc habitual durant les primeres compasses del partit, amb molta intensitat en cada acció però amb les idees poc clares. Només una errada a prop del descans de Pau Bosch, ben aprofitada per Josep Maria Marce, va permetre als targarins posar-se per davant al marcador.

Les coses van canviar al segon temps i el partit es va obrir de bat a bat. Els del Pla d’Urgell van empatar de penal al minut 49 convertit per Jofre Graells. Un quart d’hora més tard s’estrenava amb els targarins Agustín Burgos, que amb aquest toc d’esperó tornava a posar al Tàrrega per davant.

Quan semblava que els locals tenien el partit a la mà, de nou Jofre Graells igualava l’electrònic i deixava el partit totalment obert. Una moneda a l’aire que va caure del costat mollerussenc, que al 88’ tornava a aprofitar una pífia defensiva per situar el 2 a 3 definitiu.

Lluís Milà lamentava la mala sort del seu equip que ha trencat un ratxa de cinc partits consecutius sense perdre, mentre que Jordi Cortés ha destacat la igualtat típica d’un derbi.

La propera jornada el Mollerussa rebrà la visita del Valls mentre que el Tàrrega viatjarà al camp del Solsona el pròxim diumenge.

Informa: Gerard Díaz Tribó