Últims preparatius al municipal Joan Capdevila per la fase final de la Copa Catalunya Femenina Absoluta i Amateur Masculina

Tot està a punt al Camp de futbol municipal Joan Capdevila de Tàrrega, perquè es disputin les semifinals i la final de la Copa Catalunya Absoluta Femenina i la final Amateur Masculina.
S’han realitzat petites millores al camp i s’ha reforçat la il·luminació, ja que tots els partits es podran veure en directe pel canal de televisió Esport 3. També s’ha instal·lat provisionalment i per l’ocasió un marcador electrònic.
El camp té una capacitat per a 1.500 espectadors aproximadament i s’espera que tots els partits tinguin una bona afluència de públic.
La competició començarà aquesta tarda a les 18 h amb la primera semifinal entre l’espanyol i l’AEM de Lleida. A les 20 h es jugarà la segona semifinal entre el Barcelona i el Pardinyes.
D’aquests dos partits en sortirà els finalistes que s’enfrontaran a la final el dissabte a les 20 h de la tarda. El tercer i quart lloc es decidirà en un partit que es jugarà el mateix dissabte a les 18 h  de la tarda. I el mateix dissabte, però a 2/4 de 12 del migdia també es jugarà la final Amateur Masculina.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.