Un exregidor de Cervera i la seva parella atrapats a les Filipines recapten diners per una ONG que està en crisi per culpa del Covid-19

L’exregidor de la Paeria de Cervera, Marc Llorens, i la seva parella, Marta Giorgini, han quedat atrapats a Filipines mentre feien un voluntariat i han decidit crear un projecte de crowdfunding per evitar el tancament de Kalipay, una organització sense ànim de lucre que treballa per les causes dels nens desfavorits.

El Marc i la Marta són un cerverí i una mallorquina atrapats a Filipines com a conseqüència de la crisi del Covid-19, afegint-se al gran nombre de viatgers que s’han quedat bloquejats en països d’arreu del món sense poder tornar a casa. La pandèmia els ha sorprès mentre feien un voluntariat a Kalipay Negrense Foundation, una organització sense ànim de lucre que treballa per donar una segona oportunitat als nens i nenes de l’Illa de Negros. Kalipay ajuda a menors que han estat víctimes d’abusos físics i sexuals, malnutrició, explotació infantil, etc., traient-los del carrer i proporcionant refugi, educació, assistència mèdica i assessorament psicològic. 

La situació de crisi generada pel Covid-19 ha provocat que més d’un 90% de les persones que donaven diners a Kalipay hagin deixat de fer-ho, generant una situació d’emergència econòmica sense precedents que pot desembocar en el seu tancament.  Si això passa, els 100 nens i nenes que en depenen tornaran al carrer i perdran el seu dret a tenir una llar, aliments, educació, protecció i, en definitiva, la seva infància.

Com a resposta a aquesta situació, el Marc i la Marta han creat una campanya de crowdfunding per ajudar a Kalipay a superar l’actual situació d’emergència econòmica i evitar que els infants tornin al carrer. Encara que el moment present sigui molt complicat per tothom, en els moments de crisi és quan la solidaritat és més necessària. 

Enllaç a la pàgina de crowdfunding:

https://www.migranodearena.org/reto/21647/salvem-kalipay

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.