Un jove de Tàrrega farà 423 km corrent per una causa solidària

jove“Sempre endavant” és el lema d’aquest repte esportiu realitzat per Raül Arenas un targarí aficionat al running i que destinarà els beneficis a l’Associació Alba.

  • La ruta es divideix en 5 etapes que tenen lloc per les ciutats de Tàrrega, Lleida, Cambrils i Montserrat.
  • Joan Capdevila, Núria Picas i Marc Màrquez són alguns dels esportistes que s’han sumat a aquesta causa amb la donació de material esportiu. També hi col·laboren fins a 60 comerços, empreses i particulars.

 

Raül Arenas és un aficionat a córrer. Després d’hores de soledat per camins i llocs inexpugnables es va adonar que tenia molta sort de poder còrrer i que moltes persones amb problemes de mobilitat no poden fer ni tan sols un pas. Això el va fer decidir a fer un repte esportiu i donar-li una vessant solidària.

Arenas vol realitzar 423 km corrent en 5 etapes: Montserrat-Tàrrega (82 km), Tàrrega-Lleida (52 km), Lleida-Cambrils (104 km), Cambrils-Tàrrega (100 km) i Tàrrega-Montserrat (100 km).

A dia d’avui ja ha realitzat les tres primeres etapes i el proper 25 de novembre farà el tram de Cambrils a Tàrrega. Preveu arribar a la seva ciutat el dia 26 a les 19h de la tarda on se li farà una recepció a la Plaça del Pati i on diferents col·laboradors i persones de l’Associació l’acompanyaran l’últim quilòmetre.

Per tal de recaptar diners ha realitzat unes 200 samarretes esportives amb el lema “Sempre endavant” que es podran comprar a la botiga Esports Truga de Tàrrega per un preu de 16 euros i el dia 26 al Pati.

A més, a través de la col·laboració de més de 60 comerços, empreses i particulars ha realitzat una cistella solidària. En aquesta  hi ha des de material esportiu signat per esportistes de renom com Núria Picas, Joan Capdevila o Marc Màrquez; fins a descomptes en gimnasos per valor de 600 euros, vals per a dinars en restaurants o productes alimentaris. Cada número ten un cost d’1 euro  i es podran comprar a la botiga de nadal de l’Associació Alba situada al Palau dels Marquesos de la Floresta al centre de Tàrrega. El sorteig dels diferents productes es realitzarà a finals de gener un cop finalitzada la última etapa de Tàrrega a Montserrat.

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.