Un nou videojoc que s’estrenarà l’any vinent ha comptat amb talent del Centre d’Empreses Innovadores

La indústria dels videojocs és molt potent i no és estrany trobar desenvolupadors a qualsevol lloc del territori que treballen dissenyant parts d’un projecte per a produccions on a vegades hi ha implicades empreses de diferents països. Aquesta forma de treballar és molt corrent en el món dels videojocs.

L’outsourcing o l’externalització és el que permet avui en dia que un producte sigui dissenyat, desenvolupat i fabricat a diferents punts del món sense que la distància sigui un problema per coordinar les diferents fases de producció. Aquest és el cas del videojoc Zenith. L’empresa de Manuel Usero, ubicada al viver d’empreses de Cal Trepat de Tàrrega ha dut a terme tota la dirección artística del videojoc a partir de l’encàrrec que li va fer una empresa Alemana.

Zenith és un joc de rol d’acció amb combats a temps real on el protagonista és un mag que ha d’ajudar al seu poble defentsant-lo de diferents amenaces. Els jugadors hi trobaran elements nostàlgics que els recordaran els clàssics de principis dels anys 90.

Zenith sortirà al mercat el gener de 2016 per a PC a la plataforma Steam i també estarà disponible per a Play Station 4 i Xbox one.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.