Un projecte de l’Ampa de l’Escola Jacint Verdaguer de Tàrrega guanya el segon premi dels premis FAPAC Catalunya

El projecte “Les activitats socioculturals de l’escola són de tots” de
l’Escola Jacint Verdaguer de Tàrrega ha guanyat el segon premi de
la categoria “Tothom a l’AMPA” dels premis que anualment organitza la Federació d’Associacions de Mares i Pares de Catalunya (FAPAC)
El projecte premiat té com a objectiu promoure la participació dels pares i mares de l’escola en l’organització de les activitats socials i de lleure. Les famílies de cada curs, de p3 a 6è, són responsables d’organitzar, amb la col.laboració de la Junta de l’AMPA, les activitats i festes que estan repartides al llarg de l’any; des d’organitzar la festa de final de curs, el carnestoltes, fins la sortida del primer trimestre.
Segons Maite Sisquella, president de l’Ampa “implicant els pares aconseguim que tothom participi en les activitats; que siguin festes més obertes; més diverses i enriquidores.
En definitiva, fem que totes les famílies se sentin més seva l’escola i ajuda a crearamistats i vincles entre altres mares i pares, i també amb els seus respectius fills i filles”. I afegeix: “aquest premi ens fa molta il.lusió. És un premi de tots, un reconeixement al treball en equip de tots els infants, pares, mares, monitores i professors de l’escola que junts treballem per construir una escola millor per a tots i totes”.
Els premis FAPAC es celebren cada any amb l’objectiu de reconèixer públicament les accions educatives i participatives impulsades per les AMPES de tot Catalunya en tres categories; “Tothom a l’AMPA”, “Transformem la societat”i “Fem xarxa per la qualitat educativa”. Els projectes presentats han de fomentar una educació pública de qualitat equitativa, inclusiva, gratuïta, democràtica, intercultural, feminista i ambientalment sostenible.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.