Una història de prematuritat amb final feliç

‘Gael. Un petit valent’ és el títol del conte que Oriol Jové, pare d’un fill prematur, publicarà per visibilitzar la prematuritat i fer comunitat entre els progenitors

El Gael ja ha complert l’any i mig de vida i, com veieu, està sa i estalvi tot i que passats els sis primers mesos de gestació la seva mare Elen hagués de donar a llum de forma prematura. Ara, amb la tranquil·litat del qui veu que tot ha anat bé i amb l’objectiu de conscienciar i explicar les dificultats que apareixen quan tens un fill prematur, l’Oriol Jové, pare de la criatura, ha dissenyat i editat un conte on relata la seva experiència. El títol, més gràfic impossible: ‘Gael. Un petit valent’.

L’obra s’estructura a través d’una primera part per a infants, amb un aire optimista i on es poden trobar una seixantena d’il·lustracions fetes a mà; la segona part del conte és més aviat per als pares i les mares, on es recullen textos de suport propis, però també d’entitats i institucions relacionades amb nadons prematurs.

Ara l’Oriol, l’Elen i el Gael han emprès una campanya de crowdfunding per finançar el conte. La recol·lecta econòmica va per bon camí; cada usuari pot aportar una quantitat de diners voluntària a partir de 18€ i l’Oriol espera amb candeletes poder donar llum ara a la seva obra.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.