Verdú es replanteja la festa de la verema

Oriol Junqueras arribava amb retard a la festa de la Verema de Verdú on centenars de persones s’esperaven per veure com xafava el raïm i escoltar el pregó del President d’ERC.
Per començar va dir que ara està en política però que ell és profesor,  seguidament va fer un símil entre aquells pagesos que al segle XVII van plantar les vinyes pensant en les futures generacions i el procés que s’està vivint ara mateix a Catalunya.
A continuació van distingir com a piadors d’honor als veïns de Verdú, Maria Teresa Queraltó i Manel Martí, pel seu compromís amb l’activitat cultural de la localitat
Quan Junqueras s’enfilava per xafar el raïm la portadora que servia d’escala va cedir, per sort, el president d’ERC no es va fer mal i va poder continuar amb la festa i complir amb la tradició de xafar el raïm amb els peus.Enguany la festa de la verema ha compler 25 anys i ha arribat el moment d’adaptar-la  als nous temps i per això buscaran solucions consensuades amb les entitats i associacions del poble

La data més indicada per celebrar la festa potser el 15 d’agost. Sigui quina sigui, veient  com xafen raïm els més petits segur que la festa té encara molts anys de vida.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.