Vergés: “Volem impulsar el sociosanitari a Tàrrega per donar una atenció propera a la ciutadania”

CE8EAD14-57B9-46B9-A967-62C65604411BLa candidatura d’Esquerra Republicana de Catalunya-Moviment d’Esquerres (ERC-MES) a les municipals a l’Ajuntament de Tàrrega ha fet avui divendres un acte públic de presentació de propostes que ha comptat amb la participació de la consellera de Salut, Alba Vergés. L’alcaldable republicà, Òscar Amenós, ha agraït a la ciutadania i les entitats per les propostes que han fet arribar els darrers mesos “són propostes diverses i molt interessants que hem valorat i hem incorporat al programa electoral, que s’ha fet de manera col•laborativa”, ha explicat.

La número dos de la candidatura ERC-MES, Alba Pijuan Vallverdú, ha detallat els diversos blocs del programa electoral i ha destacat la necessitat de “dialogar i cooperar amb totes les entitats targarines”. Ha remarcat que és necessari museïtzar la casa de Manuel de Pedrolo, així com disposar d’un espai firal. Pijuan s’ha referit també a “impulsar el reciclatge amb el sistema porta a porta i treballar per millorar les infraestructures de la ciutat amb la contrucció de la variant de la C-14 així com reforçar els equipaments de salut i educatius.

Per la seva part, la consellera de Salut, Alba Vergés, ha destacat la tasca d’escolta activa que ha fet la candidatura ERC-MES per configurar el programa electoral. Ha celebrat que es proposi potenciar el carril bici i facilitar els desplaçaments a peu, per fer una ciutat més saludable. Per Vergés, “des de la política hem de treballar per donar resposta a les necessitats de la gent. Hem de poder donar oportunitats a la gent gran, als nens i nenes, a tothom”. Ha agraït a l’Òscar Amenós, l’Alba Pijuan i la resta de la ciutadania “que encapçalin aquesta candidatura i l’esforç que fan de dedicar-se a fer de Tàrrega una ciutat millor”.

En clau targarina, la consellera de Salut ha explicat que “volem impulsar el sociosanitari a Tàrrega per donar una atenció propera a la ciutadania, un equipament que ja s’havia projectat fa temps i que continua sobre la taula per millorar l’atenció de la gent. Vull expressar tot el compromís del Departament de Salut per fer-ho realitat”. En relació amb les concentracions d’aquest vespre Vergés a aclarit que “ens solidaritzem amb tothom que rep atacs injustos. És important que lluitem conjuntament contra les injustícies”.

A l’acte també ha intervingut la recent escollida senadora, la targarina Sara Bailac, que ha donat les gràcies pel gran resultat obringut pels republicans el 28 d’abril a Tàrrega. Un resultat que, ha dit, “és una primera volta del que esperem que passi a les eleccions municipals”. També s’han tingut paraules d’homenatge i reconeixement cap a Ramon Vallverdú,que va ser el primer regidor d’ERC a l’Ajuntament de Tàrrega.

Foto: La consellera de Salut Alba Vergés, acompanyada dels membres de la candidatura ERC-MES a l’Ajuntament de Tàrrega

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.