Victòria cabdal de la UE Tàrrega que li permet sortir dels llocs de descens

El conjunt de Lluis Milà derrota el Vista Alegre, un rival directe, amb un partit molt seriós en defensa i un doblet del davanter Houssam

La UE Tàrrega va aconseguir ahir una victòria cabdal davant del Vista Alegre (2-0) en el primer dels quatre partits claus per eludir el descens de categoria. Els de Lluís Milà van derrotar amb solvència el conjunt de Castelldefels, un rival directe a la zona baixa, gràcies a un partit molt seriós en l’apartat defensiu i un doblet de Houssam.

Houssam va obrir la llauna pels locals al minut 39 i posteriorment, al 51, va desviar amb la punta de la bota una centrada enverinada per posar el 2-0 al marcador. Minuts després, el pal va evitar que el davanter local signés un ‘hat trick’ i la sentència. A partir d’aquí, el Tàrrega va defensar-se molt bé amb i sense pilota per sumar la segona jornada consecutiva amb la porteria a zero així com tres punts d’or abans de visitar el Borges.

El Tàrrega té ara cinc punts de marge respecte al Borges, que és últim a la classificació. El duel entre ambdós equips tindrà lloc dissabte dia 14 a les 17.00 h de la tarda al Municipal Ramon Espasa.

Informa: Ignasi Gómez Cabrera