Victòria de la UE Tàrrega, i dissabte contra el líder

Feia cinc partits que el Tàrrega no guanyava i diumenge davant del Reddis ho va fer amb tres gols i realitzant un bon joc. Tot i així l’equip continua en una situació molt compromesa, és catorzè a la classificació amb 25 punts, un menys que el Balaguer.

El Tàrrega va agafar les regnes del joc des del principi del partit, mentre que el Reddis es va mostrar molt ordenat sobre el terreny i segur en defensa.
La primera ocasió pel Tàrrega la va tenir Nuno al minut 15. Tàrrega i Reddis van tenir  més  ocasions però no va ser fins al minut 31 quan Nuno de falta directa estrenava el marcador.
Ja a la segona part Pijuan ,que havia entrat després del descans, feia el 2 a 0 aprofitant una errada del porter del Reddis al cedir una pilota a un defensa . Un gol que donava tranquil·litat i semblava sentenciar el partit. Al minut 70 el col·leguiat va anul·lar un gol a Pijuan per fora de joc. Quan faltava poc més de cinc minuts per acabar la segona part Vargas feia el tercer dels locals. El Reddis encara va tenir temps de fer el gol de l’honor quan Miquel va transformar un penal per unes presumptes mans dins de l’àrea.
Dissabte vinent la UE Tàrrega té una veritable prova de foc visitant el camp del Morell que és el líder la categoria