Victòria del Sènior i el Cadet del CEACA Tàrrega d’handbol

Cadet

TERRAMINIUM-ASS. LLEIDATANA 11- CEACA TARREGA 29

Victoria, sense massa complicacions del CEACA TÀRREGA. No obstant això, les del Segrià van complicar el joc en atac de CEACA , amb una defensa molt ordenada i efectiva.

Les perdudes de pilota i la falta d’encert davant la porteria ,va ser la tònica de la primera part de les cadets de d’Urgell.

En al segona part l’encert dels extrems en atac i una defensa mes efectiva per part de CEACA van deixar sense arguments a les de Terraminium Ass. Lleidatana.

El millor del partit el resultat a favor de l’equip Targarí.

TERRAMINIUM-ASS.  CHAIMA,ANNA, SABRINA,GIBBA(1) CLAUDIA,FATOU(6),  ORQUIA(2)  ALEXANDRA(1),MARWA,AYA,IRIS

CEACA : OBIOL(3) , ELIA(1) JANET(8) ILENIA(4) GATNAU (5) ORTEU(1) , RAQUEL(4),MARTA(3) . Porteras DOAE (15 paradas), JULIA (12 paradas),

Sènior

CH TORRÓ AGRAMUNT ACLE CHA 17 – CEACA TÀRREGA 19

L’equip sènior s’enfrontava a l’equip  Agramunt-Guissona, amb molta motivació per poder tancar la primera fase de la copa, disputant un bon partit, i així va ser. Una defensa molt sòlida i ben posicionada, i atacs sense pressa, buscant el moment oportú per superar la forta defensa de les locals, van fer que el marcador fos molt igualat de principi a fi.

La primera part va acabar  11-12, pocs gols per les fortes defenses dels 2 equips.

La segona part va ser molt emocionant, les targarines van donar-ho tot, juntament amb les intervencions de la portera ocasional Marta Roca, aconseguien una meritòria victòria per 17-19.

CH TORRÓ AGRAMUNT ACLE CHA: Sandra Pastor, Ainoa Pastor, Laia Díaz, Mariamu Drammeh, Núria Figueres, Montse Esteban, Marina Castelló, Camelia Ilisca, Erica  Valero, Alba Blanch, Laura Parachout, Nayra Figueres.
CEACA TÀRREGA: Sandra Muixí, Carla SImó, Marta Roca, Anna Graells, Aina Rovira, Laura Vilamajó, Laura Solé, Júlia Buenosvinos, Júlia Gené, Andrea Lopez, Carla Roig.

Juvenil

CH Canovelles 30 – 17 CEACA Tàrrega Juvenil

Enganyós resultat final. Partit eliminatòria de 8ens de final de la lliga que es va disputar a Canovelles .EL juvenil va anar a l’encontre amb moltes baixes, i va ser reforçat amb 4 cadets ja que no disposava de suficient plantilla per motius diferents.

El partit va ser molt disputat e intens fins a 15 minuts del final on en aquell moment el resultat era de 19-15 i  amb bones sensacions. Llavors el que durant el partit es va tindre que aguantar de joc brut per part del equip Vallesenc i permissivitat i parcialitat per part arbitral, es va accentuar i  les van esborrar de la pista literalment, dels 60 minuts que dura el partit les targarines van jugar 18 minuts amb una jugadora menys degut a les exclusions. Cal remarcar la bona actitud de totes les jugadores, el bon perdre i saber estar damunt la pista davant les adversitats.

CEACA Tàrrega: Carla Simó, Marta Roca, Berta Codina, Anna Domenjó, Alba Gomá, Berta Segura, Doae Elmahayati,Laura Gatnau, Janet Tella, Matilda Moragas.

Entrenador/Delegat: Ricard Sabaté, Pepe Roca

CH Canovelles:Miriam Vázquez, Maria Abalos, Paula Almeida, Lidia Almeida, Sara Doncel, Julia Diaz, Sara Rey, Maria Garcia, Nadia Gonzalez,, Lucia Granado,Tigilda Fofana.

Entrenador/Delegat: David Ruiz, Mireia Batalle