Victòria dels alevins del Tàrrega Hoquei Patins Club

hoquei1Resultats del cap de setmana 23 i 24 de gener de 2016

Aleví Cambrils – Tàrrega HPC (2-4)

Segona victòria del THPC al camp del CH Cambrils. Els del Tàrrega, tot i ser molt superiors al Cambrils i obrir el marcador amb dos gols, un de l’Alexandru Danie i el segon del Joan Franquesa, les imprecisions i la manca d’encert, van fer que el Cambrils empatés el partit. Però amb un altre gol de l’Alexandru, el Tàrrega va arribar al descans per davant en el marcador. El segon temps fou millor, el Tàrrega va recuperar una mica el bon joc i la concentració. Malgrat que hagués pogut acabar el partit amb un resultat molt més ampli, només hi hagué un gol més de l’Alexandru.

Prebenjamí B Tàrrega HPC – Juneda B (2-3);(1-4);(3-0)

El partit va ser molt disputat, així ho va demostrar el marcador de la primera part (2-3). La segona part un gran nombre d’encerts davant la porteria del Tàrrega va donar la victòria al Juneda (1-4). La tercera part va ser per als del Tàrrega amb moltes ocasions de gol (3-0).

Benjamí B Tàrrega HPC – Juneda B (0-10)

Partit molt controrvertit. Als 5 minuts de la primera part, el nostre porter (la portera titular estava lesionada), rep un cop de pilota i també es lesiona. Al no tenir cap més porter i com que perdia l’equip local, es demana donar el partit per perdut, però la negativa de l’equip del Juneda, fa que l’àrbitre apliqui la normativa i que es continui jugant el partit amb 4 jugadors de camp.

Evidentment el resultat ja es sabia abans d’acabar. Cal dir que l’esportivitat dels nostres jugadors, que tot sabent que era un partit perdut, va fer que juguessin i s’esforcessin com si fos una final. Només felicitar l’equip local, per demostrar que van fer molta pinya.

Infantil Mollerussa – Tàrrega HPC (10-3)

El Mollerussa es va imposar en gols i en disciplina, i mentre que ells es van mostrar ordenats i lluitadors, el Tàrrega va perdre moltes pilotes al mig del camp, i es van errar molts passis. El Tàrrega no es va rendir, va continuar lluitant, i mostra d’això són els 3 gols que els van poder marcar. La forma física dels del Tàrrega és molt bona, però falta acabar de perfeccionar jugades que el Mollerussa tenia molt apamades. Gols: Aaron Law: 2 ; Bernat Vilalta: 1

Benjamí A Lleida Llista – Tàrrega HPC (10-3)

Després d’una jornada de descans, el Benjamí A del Tàrrega s’ha enfrontat al Lleida Llista A en l’últim partit de la primera volta i les coses no  han anat massa bé. En un principi el Lleida ha començat pressionant molt i  s’ha acabat una primera part amb un resultat de 7-0  i amb la moral de l’equip per terra , sort hi ha hagut del nostre gran porter Otniel que avui ha fet un gran partit parant-ho tot. La segona part després d’una injecció de moral per part de l’entrenador , Carles Creus , les coses ja no ens han anat tant malament i inclús els últims minuts els hem pogut posar contra les cordes tot i ja ser massa tard.