Victòria vital per a la UE Tàrrega

Els de l’Urgell van remuntar un 0-1 en el duel de la part baixa de la classificació

Victòria per 2-1 de la UE Tàrrega al Municipal davant un rival directe, l’Alpicat. Els de Jordi Jiménez es van endur 3 punts vitals per intentar assolir la permanència.

El partit no va ser fàcil per als targarins, ja que els visitants es van avançar al marcador al minut 24, quan Joan Llull va enviar la pilota al fons de la xarxa després d’una centrada des de la banda esquerra. A partir d’aquí, els blaugranes van reaccionar, gaudint d’ocasions com aquest xut que Víctor Olmedo enviava a córner. El partit però arribaria al descans amb 0-1 a favor de l’Alpicat.

La segona meitat va arrencar amb un Tàrrega bolcat a l’atac, i en una jugada on el porter va sortir de l’àrea a rebutjar de cap la pilota, Oriol va aconseguir l’1 a 1 amb un tret llunyà. Amb l’empat, els de l’Urgell van seguir amb el seu domini, i el segon gol va estar apunt d’arribar amb aquest bon xut des de la frontal, però la pilota es va estavellar contra el pal.

Al minut 75 els locals es quedarien amb un jugador menys quan Pablo Fernández va ser expulsat per doble amonestació. Però lluny d’arronsar-se, van seguir buscant la victòria, i deu minuts més tard, Jordi García va aprofitar la bona jugada de Ramon per firmar el definitiu 2 a 1 i segellar una important victòria.

Amb aquest resultat, la UE Tàrrega surt de cua de la classificació amb 13 punts. El proper compromís dels urgellencs serà dissabte vinent al camp del Sant Cugat.

Informa: Miquel Miras i Albert Vallverdú