Victòries merescudes dels prebenjamins i dels infantils del THPC en els darrers caps de setmana

hoquei 29_11_1

INFANTILS: TÀRREGA (5) – BELL-LLOC (4)

Primera i molt treballada victòria del Tàrrega davant del CH Bell-lloc. Aquesta vegada els del Tàrrega no es van deixar sorprendre. Amb una defensa bastant ordenada, va ser l’Alexandru qui va empatar el partit. Abans del descans el Bell-lloc es va tornar a avançar 1-2. A la represa, els targarins van sortir disposats a posar les coses difícils. Després de diversos intents, Pol Cabestany va empatar el partit. A falta de poc més de dos minuts pel final i amb un 4-4, es produí l’expulsió d’un jugador del Tàrrega. Les brillants aturades del porter Moisés Martínez i la convicció guanyadora de tot l’equip, va finalitzar amb un gran gol de Pol Cabestany. Així doncs, victòria molt merescuda de l’equip, 5-4.

El cap de setmana anterior els infantils es van enfrontar a Mollerussa contra CH Alpicat. El Tàrrega que durant els primers deu minuts del primer temps va saber aguantar molt bé al potent Alpicat, que tots els seus jugadors són de segon any, no va poder evitar que els seus jugadors  foradessin la nostra porteria amb un resultat final de 10-0.

BENJAMÍ A: JUNEDA B (5) – TÀRREGA (5)

Partit molt igualat. Els locals van sortir amb un joc intens, cosa que va sorprendre molt als del Tàrrega que quan encara no portaven 5 minuts ja perdien 2 gols a 0. Això no va durar gaire ja que els de Tàrrega van reaccionar ràpid i van anar igualant el resultat però sempre per darrere fins que al final del partit a falta d’un segon per acabar, els de Tàrrega van marcar el gol de l’empat. El cap de setmana del 19 de novembre l’equip va jugar a la Seu, amb un resultat de 3 a 0 en contra.

PREBENJAMÍ A: Juneda B– Tàrrega HPC
Partit molt disputat. Primera part molt intensa, on tot i començar perdent, amb molta lluita i entrega, van aconseguir empatar 1 a 1. Segona part, tot i ficar-se davant en el marcador, i tenir varies ocasions de gol fallides, l’encert de l’equip rival i la mala actuació arbitral, van fer que finalitzes amb el resultat d’ 1 a 1.
I la tercera part, els errors defensius i la falta de concentració van fer que el Juneda marqués el gol definitiu que va provocar la segona derrota de l’equip targarí, amb el resultat d’ 1 a 0. El cap de setmana del 19 de novembre hi va haver una nova victòria a casa contra el CH Cadí. Primera part 2-1, segona part 4-0 i tercera part 2-3. Felicitats a l’equip.

PREBENJAMI B: TARREGA HPC “B” (0)- MOLLERUSSA “A” (3)

Va ser segurament el partit més igualat que han disputat els del Tàrrega aquesta temporada. Tot i perdre les 3 parts, les diferències no van superar en cap parcial els 2 gols, i es va mantenir l’emoció fins al final. Els locals van aconseguir marcar en totes les parts, i van disposar de nombroses ocasions per ajustar el marcador, però el gran nivell del porter del Mollerussa i alguna que altra errada dels Targarins, van acabar decantant el marcador a favor d’un Mollerussa que estrena així el seu caseller de victòries. Aquest equip el cap de setmana del 19 de novembre va jugar contra el Llista Blava de Lleida perdent 3 a 0 però tot i això van jugar un dels seus millors partits que portem de temporada.

BENJAMÍ B: TÀRREGA HPC – CHP MOLLERUSSA

Un partit per oblidar. Un Mollerussa superior no ha donat opcions a un Tàrrega que no tenia el dia.

ALEVINS: PHC SANT CUGAT (8) – TÀRREGA (2)

El resultat final reflecteix dues parts de l’encontre amb idèntic parcial de 4-1 en cada meitat a favor dels sant cugatencs. En la segona part, el Tàrrega va fer el segon gol amb un marcador que encara donava esperances de remuntada (5-2), però els jugadors de Sant Cugat es van acabar imposant en un partit força disputat i prou ben jugat pels targarins. El dissabte anterior van jugar a Cerdanyola amb un resultat a favor del local.

Cròniques: Tàrrega Hoquei Patins Club