Vint-i-cinc motius per tornar a la “Ruta del Cister” és la nova campanya per promocionar aquest patrimoni

 

rutaAmb l’objectiu principal de millorar el posicionament de La Ruta del Cister dins el mapa turístic català, així com millorar la visibilitat de l’oferta del territori, s’ha definit una nova campanya centrada en 25 propostes per tornar a La Ruta del Cister.

Aquesta campanya ha estat possible gràcies a la col·laboració entre La Ruta del Cister, formada pels Consells Comarcals de l’Urgell, la Conca de Barberà i l’Alt Camp, així com l’Agència Catalana de Turisme, l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural i el Patronat de Turisme de Costa Daurada i el Patronat de Turisme Ara Lleida.

En aquesta campanya es busca donar a conèixer al visitant, aquella oferta experiencial pel turista al territori, més enllà dels tres monestirs de Vallbona de les Monges, Poblet i Santes Creus.

S’ofereixen 25 propostes coincidint amb els 25 anys d’existència de La Ruta del Cister. La Ruta del Cister busca promocionar propostes que integren atractius turístics i culturals a banda dels monestirs, i que s’adeqüin a les necessitats d’aquest perfil de demanda amb l’objectiu d’incrementar la seva satisfacció i el seu temps d’estada.

Vuit d’aquestes propostes són de la comarca de l’Urgell:

– Coneixes el poble medieval de Guimerà?

– A Verdú hi tens molt per descobrir…

– T’agraden els Torrons i els Dolços?

– Viu l’art a Agramunt

– Visita Bellpuig, la vila renaixentista de l’Urgell

– Vols saber qui eren i com vivien els jueus a Tàrrega?

– Descobreix la història de l’Urgell al terme de Tornabous

– Endinsa’t en la història a Vallbona de les Monges

El material turístic dissenyat ha estat aquest que es repartirà entre les oficines de turisme, allotjaments, museus i espais que el sol·licitin:

Mapes desplegables amb les 25 propostes per tornar a La Ruta del Cister, flyers del GR175 La Ruta del Cister, flyers generals de La Ruta del Cister, cartells, displays portafullets ( expositors) i un roll up entre altres materials.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.