Voleu saber que han fet els equips del Tàrrega Hoquei Patins Club aquest cap de setmana? Aquí teniu tota la informació

Prebenjami A awp_20161001_14_43_15_proBenajmi B 01 10 2016

Crònica facilitada pel club

Iniciació

Aquest equip ha començat la lliga jugant contra Alcanyís. Varen jugar amb tres jugadors i un porter, i l’equip contrari va treure també un dels seus jugadors. Malgrat la igualtat dels competidors, el Tàrrega va perdre, però van demostrar que, tot i perdre la pressió no els fa por. En acabar van jugar amb els Prebenjamins per ajudar-los contra un fort rival. Ja fa un any que aquest jove equip va entrar en la competició; i molt lluny ha quedat aquell equip que es va iniciar, també, a Alcanyís. Tot i la derrota cal destacar la vàlua del porter, en Llàtzer que va participar en els dos partits, Iniciació i Prebenjamí. No podem oblidar el golàs d’en Blai i la pressió que l’Aleix i en Roger varen demostrar en els dos partits.

Benjamí B

Andorra HC – Tàrrega HPC. Un Tàrrega descol·locat encaixa diversos gols de l’Andorra a la primera part. A la segona part el Tàrrega dóna més bones sensacions però ja sense opcions de guanyar el partit. L’únic gol del Tàrrega el va marcar el Ferran Balcells. Alineació: Q.Folguera, M. Torné, O.Valentines, M.Valentines, J. Balagué, F. Balcells i el porter D.Moram.

Benjamí A

Encara no s’ha digerit la derrota de la setmana passada a domicili, quan aquesta setmana ens visita un altre equip fort de la lliga de Benjamí el Juneda A. Res no van poder fer davant d’un rival que sempre va anar per davant en el marcador. Tot i que després del primer gol encaixat, els del Tàrrega van empatar, de seguida els de Juneda van seguir atacant amb molta intensitat i al final van aconseguir marxar de Tàrrega amb un resultat d’1-5.

Amb el Tàrrega van jugar: Ll.Tomàs, P. Tomàs, N.Tomàs, J.Folguera, E. Cervera, M.Plamenov, P.Franquesa

Amb el Juneda: K.Wert, G.Torrent, O.Armengol,

Cardil, P.Berent, J.Berent, J.Milà

Alevins

Abans de començar, ja se sabia que seria un partit dur, doncs, l’Igualada HC apunta ser un dels equips capdavanters del grup; val a dir que els igualadins van dominar tota l’estona el joc, amb un joc intens i net, i una defensa impecable. Els targarins van sortir a la pista entregant el màxim. El partit es va tancar amb la derrota del Tàrrega.

Prebenjamí A

Nova victòria a casa del Tàrrega contra el Juneda A. Segon partit guanyat de dos partits jugats. Primera part 2-1, tot i encetar el marcador el Juneda, els nostres jugadors s’han pogut imposar en el marcador. En la segona part el resultat 2-0, que igual que al primer temps els targarins han dominat sense problemes. A la tercera part, ja sabent que teníem el partit guanyat, han jugat gaudint del partit però amb molta més relaxació i això ha fet que el Juneda ens hagi pogut encaixar quatre gols en aquesta última part.Jugadors: U.Lloses(4); E.Morros; I. Sala; B. Tomàs;Ll. Tomàs (2),i A.Sànchez.