Xavier Eritja: ‘Apostar pels treballadors autònoms i per les pimes significa, també, apostar per l’estructura i per la cohesió territorials i socials de Catalunya’

31359Bailac assegura que Esquerra Republicana de Catalunya-Sobiranistes és la proposta més útil per a poder solucionar l’actual situació política de Catalunya. 

Els primers candidats al Congrés i al Senat per Lleida de la coalició electoral Esquerra Republicana de Catalunya – Sobiranistes, Xavier Eritja i Sara Bailac, han començat la setmana a la parada informativa que la secció local de Tàrrega ha instal·lat avui al mercat setmanal i han conversat amb els vianants que omplien la capital

Eritja ha volgut destacar la feina feta a Madrid pel que fa al model econòmic català i l’aposta de la formació republicana ‘pels treballadors autònoms i per les pimes, que són realment el teixit social i econòmic del país, i això vol dir apostar per l’estructura i per la cohesió territorials i socials de Catalunya’. És per aquest motiu que s’ha mostrat taxatiu a l’afirmar que ‘treballarem perquè les pimes puguin competir en igualtat de condicions que les empreses de l’IBEX35, davant d’un règim que només afavoreix els interessos de les grans corporacions’.

‘L’Estat espanyol es basa en un model de defensa de les grans empreses de l’IBEX i l’economia especulativa. Davant d’això, anirem a Madrid i continuarem treballant pels interessos dels emprenedors i les petites empreses arrelades al territori, que són l’economia productiva del país’ha assegurat el candidat republicà.

Per la seva banda, Bailac, s’ha mostrat molt satisfeta per la proposta avançada avui per la seva formació que esdevé un ‘acord per la resolució política i democràtica de la situació de Catalunya davant la negativa de l’Estat al diàleg, la judicialització de la política i la repressió per criminalitzar l’independentisme’.

‘Esquerra Republicana de Catalunya – Sobiranistes ha demostrat, un cop més, que és l’opció més útil i que som capaços de fer propostes plausibles per a solucionar, de manera definitiva, l’actual situació política i social del nostre país’, ha etzibat la candidata al Senat.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.