Coneguem alguns dels protagonistes de la Fira d’artistes i activitats tradicionals de Tàrrega

A Tàrrega aquest cap de setmana i fins dimarts se celebra la 18a edició de la Fira d’Artistes i Activitats Tradicionals. Amb més d’un centenar d’expositors, aquest és l’aparador d’art, d’artesania i disseny més gran del territori en dates prenadalenques. Pintura, escultura, il·lustració, art tèxtil, ceràmica o bijuteria; són algunes de lese peces i tècniques artístiques que s’hi poden trobar.

 

En el camp de la fotografia enguany tampoc hi ha faltat un projecte que va més enllà de la vessant artística, es tracta de Retra(t)acció. I es que des de fa 6 anys en aquest estand es retrata a la societat targarina amb imatges en 3 dimensions per confeccionar un arxiu antropològic que mostri l’evolució física i estètica.

Durant els quatre dies s’hi desenvolupen diferents tallers artístics per a tots els públics. A la fira es pot customitzar una samarreta, crear ornaments nadalencs o aprendre a fer mitja.

L’apartat gastronòmic també hi té un paper destacat amb productes agroalimentaris i tastos i maridatges guiats. Fins el 6 de desembre Tàrrega és el centre de l’art i l’artesania.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.