15 litres de sang donats en la 7ª edició del Dia Vermell de Borges International Group

  • 30 treballadors i treballadores de Borges International Group han passat aquest matí per la unitat mòbil del Banc de Sang i Teixits de Catalunya per donar sang en la campanya anual ‘Dóna’n una mica!’
  • És la catorzena vegada que Borges International Group organitza una donació de sang, la setena a les instal·lacions de Tàrrega 

 

 

MATERIAL DE PREMSA

Descarrega’t aquesta i més fotografies del Dia Vermell de Borges a Tàrrega, fent clic aquí.

 

Tàrrega, 3 de març de 2016.- Un any més, els treballadors i treballadores de Borges International Group han col·laborat de forma altruista en la campanya solidària ‘Dóna’n una mica!’. En total, 30 empleats de la filial de Tàrrega han passat per la unitat mòbil del Banc de Sang i Teixits de Catalunya que durant tot el dia ha estat ubicada al recinte de l’empresa. Enguany s’han recollit 15 litres de sang.

El “Dia Vermell de Borges” és una acció de responsabilitat social que va ser proposada pels propis empleats a la bústia de suggeriments. La bústia, es va posar a disposició de la plantilla en el marc de les polítiques de comunicació interna de l’empresa. El “Dia Vermell” es duu a terme des de l’any 2009 a la seu de Borges International Group a Reus (Tarragona) i des de fa set anys a Tàrrega (Lleida). Aquesta jornada solidària ha estat un èxit de participació des dels seus inicis. Gràcies al compromís demostrat pels treballadors i treballadores de Borges International Group, aquest 2016 se’n desenvolupa la catorzena edició i ja s’ha consolidat com una cita anual característica i ineludible.

A Catalunya es necessiten 1.000 donacions diàries
El Banc de Sang i Teixits de Catalunya necessita 1.000 donacions diàries, una cada tres segons. Per això, els treballadors i treballadores de Borges han volgut contribuir-hi amb la finalitat de garantir el subministrament als hospitals i clíniques de Catalunya. Paral·lelament, Borges International Group manté una col·laboració molt activa amb el Banc de Sang i Teixits mitjançant la cessió de productes Borges que l’entitat ofereix als donants després de l’extracció de sang en les diferents campanyes que es realitzen durant l’any a les nostres ciutats.

 

Borges International Group

La història de Borges es remunta a finals del segle XIX, quan el 1896 la família Pont Creus va començar un petit negoci familiar de compravenda d’olives i ametlles a la zona de Lleida i Tarragona. Al cap d’uns anys, l’oli Borges ja era conegut per la seva qualitat i el seu extraordinari sabor.

L’empresa petita de llavors s’ha convertit en Borges International Group, líder mundial en el mercat global de l’alimentació saludable. Una gran corporació ambaixadora al món de la cuina i els productes mediterranis i que es manté fidel als seus orígens, a la terra i a una tradició familiar molt arrelada.
En una recerca contínua de l’excel·lència, hem sabut conservar l’essència dels inicis i la il·lusió de la família Pont sense renunciar a un grau molt alt de professionalitat, que té com a constant un esperit de creixement i superació.

Amb un projecte tan sòlid, Borges International Group aspira a continuar sent líder mundial dels productes naturals, i contribuir a promoure la cuina mediterrània entre les pròximes generacions.

 

Per a més informació de Borges International Group contacti amb:

One to One RRPP
Torres i Amat, 21, 4º
08001 Barcelona
Anna Aurich
aurich@1to1.es
699 313 846
Maria Espada
espada@1to1.es
933 010 039

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.