Avui dilluns el Mercantil nº3 de Barcelona ha comunicat oficialment la presentació de l’expedient d’extinció de contractes per la totalitat de la plantilla d’Incryen, l’antiga INDOX de Tàrrega.

Segons ha pogut saber Ràdio Tàrrega la presentació d’aquest ERO afecta a tots els centres que l’empresa té a Catalunya, concretament a Sant Just Desvern, Tàrrega i Anglesola.

A partir d’ara l’empresa comunicarà de forma oficial aquesta decisió de manera individual a tots els treballadors i s’obrirà un període de 15 dies per formar la comissió negociadora de les condicions de l’ERO. Una comissió negociadora que estarà formada per totes les parts implicades: Administrador Concursal, Empresa, Magistratura i Comitè d’Empresa pel que fa a la part dels treballadors.

Tal i com avançava la nostra emissora divendres, des de l’administració concursal que ara gestiona l’empresa, s’ha garantit el cobrament de la nòmina corresponent al mes de febrer però no hi ha capacitat econòmica per fer front a futurs pagaments com seria la nòmina del mes de març, situació que ha fet precipitar l’extinció de tots els contractes.

Des del Comitè d’Empresa s’ha reiterat que ara més que mai es demanarà l’involucrament dels partits polítics, institucions i del departament d’Indústria, per mirar de trobar la millor sortida a una ja de per si nefasta notícia per les nostres contrades.

El tancament de l’antiga INDOX suposarà que es perdi gairebé el 20% de la població activa que hi ha actualment a Tàrrega.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.