EL THPC ES DESPLAÇA A ANDORRA EL DISSABTE 9 D’ABRIL DE 2016

 

PREBENJAMÍ : Andorra HC A – Tàrrega HPC A Resultat: 0-4; 0-6; 0-4

Aquest cap de setmana els de l’Urgell han visitat a l’Andorra HC A, un equip que el formen els seus jugadors de primer any. El Tàrrega ha sortit ordenat i practicant les jugades assajades, el que li ha permès encarar el partit. D’aquesta manera, l’equip visitant ha portat la iniciativa amb les jugades d’atac i amb un joc participatiu per part de tots els membres de l’equip, s’ha pogut imposar en les tres parts. Felicitats per la victòria.

Gols pel Tàrrega HPC:

0-4 [ Jordi Folguera, Marc Torné i Martin Plamenov(2)]

0-6 [ Jordi Folguera(2), Marc Torné(2), Berta Tomàs i Quim Folguera]

0-4 [ Martin Plamenov(2), Eloi Cervera i Quim Folguera]

 

BENJAMÍ: Andorra HC A – Tàrrega HPC Resultat: 1-8
Aquesta setmana el Benjami A del Tàrrega ens em desplaçat a jugar a terres Andorranes on hem jugat un bon partit contra l’equip Benjami A d’Andorra on els jugadors son tot noies.

No ens ho han posat fàcil ja que han lluitat molt durant tot el partit però tot i això el bon joc desplegat pels nostres nois i l’encert davant de porteria ens ha donat un resultat final d’ 1 a 8 a favor del Tàrrega. Cal destacar el bon joc d’un jugador novell del Prebenjamí Lluís Tomàs que es va quedar per reforçar l’equip i inclús va marcar un bon gol.

 

TARREGA HPC “A”: Otniel Lloses,Oriol Selva (2);Nil Tomàs (1) ;Marc Farràs (3) ; Pau Tomàs (1) ; Pau Franquesa ; Lluís Tomàs(1).

 

 

 

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.