El dissabte 15 d’octubre es va celebrar a Bellpuig la “2a Festa Jove de l’Urgell”, amb propostes durant tot el dia: com un vermut al migdia, una gimcana jove a la tarda, un sopar popular i un concert fins a la matinada amb Sybarites, La Sra. Tomasa, Cor Roent i el DJ Jay Blax.

Aquest any la festa es feia a Bellpuig, després que un grup de joves del municipi es va proclamar guanyador de la gimcana de la 1a edició, que va tenir lloc l’any anterior a Castellserà.

La “Gimcana Jove” que va desenvolupar-se durant la tarda per diferents espais de Bellpuig, va rebre la participació d’una seixantena de joves de Castellserà, Maldà i Bellpuig, que en grups reduïts es disputaven el primer, segon i tercer premi. Les proves que els participants havien de superar amb el menor temps possible eren: d’habilitat, de força, de superar obstacles i de coneixements sobre la comarca.

Els primers i segons classificats de la gimcana, van ser dos grups de Bellpuig que es van endur “un cap de setmana d’aventura” per tots els integrants i el “Carnet comarcal de les piscines” gratuït per al 2017 respectivament.

El tercer classificat, va ser un grup de joves de Preixana, que a més de guanyar un sopar per a tot l’equip a un restaurant de Bellpuig, s’emporta cap a la seva població la 3a edició de la “Festa de Jove de l’Urgell” que se celebrarà l’any vinent.

El lliurament de premis, va tenir lloc durant el sopar popular i va comptar amb la presència del president del Consell Comarcal de l’Urgell i alcalde de Bellpuig, Sr. Salvador Bonjoch, de consellers comarcals i tècnics de l’àrea de joventut de l’ens urgellenc, d’alcaldes de la comarca i de membres de l’Associació de Joves de Bellpuig.

En acabar de sopar va començar en una carpa instal·lada a l’exterior del recinte esportiu, el concert dels grups Sybarites, La Sra. Tomasa, Cor Roent i el DJ Jay Blax amb l’assistència de centenars de joves.

Altrament, l’organització havia contractat durant la nit el servei de la Creu Roja SOM.NIT, que donava pautes per prevenir i reduir riscs entre els joves (consumidors o no) i alhora feia un informe de propostes de millora en funció de les demandes.

La festa jove de l’Urgell sorgeix arran de la necessitat detectada través dels regidors de joventut de la vintena de municipis que conformen la comarca, de millorar la interrelació dels seus joves, i amb l’objectiu que comparteixin un espai de coneixement i d’intercanvi d’experiències.

La “2a edició de la Festa Jove de l’Urgell” l’organitzava l’Ajuntament de Bellpuig i el Consell Comarcal de l’Urgell, amb la col·laboració de l’Associació de Joves de Bellpuig i de tots els ajuntaments de la comarca.

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.