75 aspirants realitzen proves selectives per cobrir quatre places d’agent de la Policia Local de Tàrrega

El consistori habilita el Pavelló Municipal d’Esports per acollir els exàmens amb mesures de seguretat sanitària · La plantilla del cos assolirà els 19 efectius

El Pavelló Municipal d’Esports de Tàrrega ha acollit avui dimarts les proves teòriques del procés selectiu per cobrir quatre places d’agent de la Policia Local en règim de funcionari de carrera. El consistori ha habilitat aquest espai de grans dimensions per realitzar els exàmens a causa de l’elevada xifra d’aspirants que s’hi van presentar inicialment, un total de 160 persones. D’aquesta forma, s’ha pogut donar compliment a les mesures de seguretat sanitària, en especial pel que fa a la distància física. Així, s’han habilitat a la pista central del poliesportiu taules i cadires degudament separades a més de circuits d’accés i dispensadors de gel hidroalcohòlic. Els aspirants, a més, han hagut de dur mascareta en tot moment. “La situació de pandèmia i l’alta afluència de candidats ens ha obligat a posar en marxa una logística inèdita en aquest tipus de convocatòries a Tàrrega”, assenyala l’alcaldessa Alba Pijuan Vallverdú. “L’organització ha estat un èxit ajustant-nos als protocols sanitaris”, afegeix. Val a dir que el Pavelló Municipal d’Esports també s’habilità com a col·legi electoral en els comicis del passat 14 de febrer.

De les 160 persones que optaven a les quatre places, una vintena ja van quedar descartades a última hora per diferents motius. Avui, finalment, s’han presentat a les proves un total de 75 persones aspirants, 11 de les quals són dones. Els propers dies es desenvoluparan les proves físiques i de cas pràctic. Quan es facin efectives les quatre noves incorporacions, la plantilla de la Policia Local de Tàrrega passarà de 15 a 19 efectius (16 agents, dos caporals i un sots-inspector). Amb aquest procés selectiu, la capital de l’Urgell continua consolidant la plantilla del cos policial, fet que suposa un nou reforç del servei de seguretat ciutadana. Pel que fa al parc mòbil, la Policia Local disposa actualment de 3 cotxes (un dels quals és de paisà i no duu distintius), 2 motocicletes, 1 grua i 1 vehicle per a manteniment de la senyalització a la via pública.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.