A punt el dispositiu policial per l’edició 2021 de FiraTàrrega

El nombre d’efectius policials establert per l’edició 2021 de FiraTàrrega serà el mateix que el de qualsevol edició anterior, segons ha explicat a Ràdio Tàrrega el cap de la Policia Local Àlex Dalghi.

La Policia Local s’encarrega de la senyalització i gestió dels carrers durant els dies de Fira. Aquest any es donarà accés exclusiu per veïns als carrers Hospital i Migdia. També es farà el tancament al trànsit del tram entre la rotonda de Sant Martí a la carretera LV2021 fins al carrer del Riu. El carrer Estudi també estarà tancat al trànsit a l’alçada de la plaça dels Comediants per actuacions de la Fira, i el carrer Sant Roc patirà tancaments intermitents depenent de la programació de la Fira.

El cap de la Policia Local ha explicat que també s’encarregaran de fer tasca prèvia de recordar, controlar i assegurar el compliment del ban municipal que es fa sempre en motiu de la Fira en relació als horaris de tancament dels establiments d’hostaleria, de les terrasses i la música a la via pública que en cap cas podrà excedir-se de 2/4 d’1 de la nit.

Segons Dalghi “també garantirem el compliment del decret d’alcaldia sobre el decomís d’articles de venda ambulant o no autoritzada”.
En la mateixa línia els efectius policials s’encarregaran de controlar actuacions espontànies a la via pública que enguany no estan autoritzades fora de l’espai OFF ubicat a l’Escola Maria Mercè Marçal.
En coordinació amb el cos de Mossos d’Esquadra de Trànsit, també es realitzaran controls aleatoris d’alcoholèmia i substàncies estupefaents durant les 4 nits de Fira.

Davant els darrers esdeveniments succeïts en diversos municipis relacionats amb aglomeracions de jovent i botellots, Dalghi ha explicat que “policialment el que farem per prevenir aglomeracions properes al municipi serà delimitar zones susceptibles de ser ocupades per jovent o quantitats de vehicles com la zona esportiva al final del carrer Joan Brossa, el pàrquing de Sant Eloi o l’aparcament de la zona nord del Càmping municipal”. En les esmentades zones també es farà patrullatge preventiu.

Informa Ràdio Tàrrega

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.