Actualització de les dades de la pandèmia a Tàrrega i l’Urgell

Continua la tendència a la baixa de les dades epidemiològiques de Tàrrega. Segons les últimes dades publicades al mapa dadescovid.cat, la capital de l’Urgell té un risc de rebrot de 325,58 punts mentre que ahir era de 424, i una velocitat de contagi (Rt) de 0,64 quan ahir era de 0,78.
Recordem que divendres la comissió de salut decidia mantenir les restriccions a la ciutat fins el 19 de febrer degut a que encara es registrava transmissió comunitària al municipi.

Pel que fa a les dades de tota la comarca de l’Urgell, els índexs disminueixen. El risc de rebrot és de 236,41 quan ahir era de 292,93 punts. La Rt baixa també dels 0,58 d’ahir als 0,52 d’avui.

D’altra banda hi han 18 persones que viuen a l’Urgell ingressades a l’hospital per Covid. Pel que fa a les vacunes, hi ha 1.349 urgellencs vacunats en primera dosi i 1.017 vacunats en segona dosi.
La xifra de víctimes mortals a la comarca des de l’inici de la pandèmia s’eleva a 49 persones.

D’altra banda les persones ingressades amb covid-19 als diferents hospitals públics i privats de la Regió Sanitària Lleida han baixat a 184 aquest dimarts, cinc menys que dilluns. Segons les dades facilitades pel Departament de Salut, a les UCI també s’ha registrat un descens de pacients crítics, els quals se situen en 27, un menys que dilluns. Per centres, a l’Hospital Arnau de Vilanova hi ha 87 hospitalitzats, dels quals 69 a planta i 18 a l’UCI; a l’Hospital Santa Maria hi ha 17 persones hospitalitzades, de les quals 11 a planta i 6 crítics; als centres privats són 74 els hospitalitzats, dels quals 71 a planta i 3 a l’UCI; i a l’Hotel Salut Nastasi hi ha 6 hospitalitzats amb coronavirus.

Informa Ràdio Tàrrega

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.