Advocacia Per la Democràcia es concentra a Cervera en protesta per la repressió

Aquest matí un grup d’advocats i advocades del partit judicial de Cervera integrats en la plataforma de drets civils constituïda a Lleida sota el nom de “Advocacia Per la Democràcia”, s’han concentrat davant dels Jutjats de Cervera per llegir un manifest de denúncia i condemna “de la repressió dels drets i llibertats fonamentals exercida pels cossos i forces de seguretat de l’estat espanyol, a través de la violència i el sotmetiment del nostre país a un estat de setge policial incompatible amb els valors essencials de la democràcia”.

El col·lectiu, que s’ha adherit a la jornada d’aturada general d’avui 3 d’octubre, han volgut mostrar “la solidaritat amb el gran nombre de ferits, ajuntaments, escoles i demés institucions de Catalunya”, pels fets del passat 1 d’octubre.

En el manifest llegit s’emplaça als estaments judicials i al conjunt d’operadors jurídics “per tal que sense més d’il·lació emprenguin d’ofici totes les actuacions necessàries per posar fi a aquesta situació del tot intolerable”.

Recordem que aquest grup es va constituir per tal de donar orientació jurídica a les persones en garanties dels seus drets i llibertats fonamentals i prestar-los-hi assistència jurídica en el supòsit que fossin vulnerats el passat 1 d’octubre.

Precisament reconeixen que “diversos companys van ser assetjats el passat diumenge pels cossos i forces de seguretat de l’estat espanyol mentre exercien la seva tasca”.

Informa: Ràdio Tàrrega

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.