Agramunt adquireix un solar al centre urbà

Imatge del solar adquirit per l'ajuntament (solar entre murs)El solar s’habilitarà com a places d’aparcament

 L’Ajuntament d’Agramunt ha adquirit aquest dilluns un solar al centre urbà que li permetrà incrementar en divuit places més l’aparcament actual. Amb les noves places que s’ubicaran en aquest solar, el nombre  total de places d’aparcament serà de 33. El nou espai es troba situat al Corriol dels Hortets i vol donar resposta a l’activitat comercial de la zona. Al mateix temps, l’enderroc de les edificacions existents en aquest solar permetrà eixamplar l’accés i millorar-ne l’accessibilitat.

Per altra banda, els treballs de reforma de l’Avinguda Jaume Mestres segueixen a bon ritme i en aquests moments ja s’han fet bona part dels enderrocs d’una banda de carrer. Cal recordar que aquesta reforma permetrà disposar de dues voreres amples d’accés a una de les zones amb més serveis de la població, com ara el Centre d’Assistència Primària, el Camp de Futbol o la Llar d’infants municipal l’Era.

Canvis de direccionalitat en alguns carrers

La reforma també contempla regular el trànsit a la cruïlla entre la Carretera de Cervera, les Avingudes Agustí Ros i Jaume Mestres i el Passeig Nou. Amb la regulació, el carrer Passeig Nou passarà a ser de doble sentit i l’Avinguda Agustí Ros passarà a tenir un sol sentit de circulació. L’únic carrer que no patirà cap canvi serà l’avinguda Jaume Mestres que mantindrà els dos sentits.

La unidireccionalitat del carrer Agustí Ros, permetrà millorar la seguretat per aquest vial i incrementar les places d’aparcament públiques, ja que en aquest cas passaran de disposar-se en cordó a disposar-se en semibateria.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.