Alba Pijuan nova secretària de la nova mesa de l’Assemblea Nacional de Dones d’ERC

L’alcaldessa de Tàrrega, Alba Pijuan Vallverdú, membre de l’equip d’ERC-MES-AM de Tàrrega, ha estat escollida secretària de la nova mesa de l’Assemblea Nacional de Dones d’ERC. El 16 de juny de 2020 es va fer pública la candidatura de Pijuan juntament amb la diputada del parlament de Catalunya, Najat Driouech i la Consellera Nacional d’ERC, Meius Ferrés, de formar part d’aquesta nova mesa.

L’assemblea celebrada aquest dimarts a la tarda, ha aplegat l’assistència d’unes 270 dones d’ERC. L’acte ha estat presentat per la secretària general adjunta i diputada al Parlament, Marta Vilalta, que ha felicitat la mesa sortint per la bona feina que han dut a terme.
L’assemblea ha aprovat amb un 100% dels vots favorables les copresidències honorífiques de Carme Forcadell i Dolors Bassa. La candidatura de la nova mesa ha estat avalada amb el 97% dels vots. Pijuan agraeix “la confiança que li ha dipositat el partit per ser membre de la mesa i poder representar el municipalisme i la diversitat territorial”. La clausura de l’acte ha estat a càrrec de la Consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Meritxell Serret.
Pijuan assegura estar “molt il·lusionada i amb ganes de treballar en equip per continuar avançant en el camí que queda per arribar a una igualtat efectiva”. L’alcaldessa felicita l’equip sortint per la bona feina que han dut a terme.

Radio Tarrega

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.