Alumnes de l’Estudi de Dansa de Tàrrega participen en una masterclass gratuïta de l’Institut del Teatre

16731-1540378374-1400x1400Alumnes de diferents escoles de dansa de la província de Lleida, entre els quals hi ha els de l’Estudi de Dansa de Tàrrega, participaran el proper dissabte 27 d’octubre, a partir de les 10.30 h, en una masterclass de dansa gratuïta impartida per professors del Conservatori Professional de Dansa de l’Institut del Teatre. La sessió, que tindrà lloc al Teatre la Llotja de Lleida, s’adreça a alumnes d’a partir de 7-8 anys. El principal objectiu de la iniciativa, que s’emmarca dins de la cinquena edició del projecte ‘Dansa en xarxa’, és donar a conèixer els ensenyaments professionals i superiors de dansa que s’imparteixen a l’Institut del Teatre i potenciar la interrelació del centre amb les escoles de dansa de Catalunya.

A hores d’ara hi ha inscrits una cinquantena d’alumnes de les escoles de dansa La Xemeneia – Espai de Dansa Moviment i Creació de Balaguer, l’escola Montse Miret de Balaguer, i l’Estudi de Dansa de Tàrrega. Durant la masterclass, els alumnes es dividiran en tres especialitats: dansa clàssica, dansa contemporània i dansa espanyola.
El projecte ‘Dansa en xarxa’, arreu de Catalunya

La masterclass d’aquest 27 d’octubre a Lleida és la primera de les sis que l’Institut del Teatre ha programat arreu del territori català entre els mesos d’octubre i desembre amb motiu del projecte ‘Dansa en xarxa’. En concret, es faran sessions a Lleida, Girona, Tarragona, Barcelona (dues jornades), i també a les Terres de l’Ebre.
Després de les masterclass, entre els mesos de febrer i març de 2019, es duran a terme tres sessions formatives també gratuïtes (una per a cada especialitat de dansa) orientades a assessorar els alumnes que vulguin aprofundir els seus estudis o que tinguin interès en presentar-se a les proves d’accés als cursos de 1r, 2n o 3r del Conservatori Professional de Dansa de l’Institut del Teatre, on s’ofereixen de manera integrada els estudis del grau professional de dansa, així com l’ESO i el batxillerat d’arts.

Ràdio Tàrrega

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.