Alumnes de l’Ondara premiats a la Gala APD 2021, d’entre totes les escoles d’art de Catalunya

Amb diferents premis i mencions; el més destacat, en ceràmica artística

Imatge del projecte guanyador “Signes”, de Jordi Llanes

 

Els alumnes de l’Escola d’Arts Ondara han estat premiats en la quarta edició de la Jornada Arts Plàstiques i Disseny, en la què es reconeixen els millors projectes finals de totes les Escoles d’Art de Catalunya i també es donen a conèixer els projectes escollits en el programa Talent Creatiu i Empresa.

El primer reconeixement va recaure en la Marta Palou, alumna de CFGS de Gràfica Publicitària, coordinat per l’especialista en imatge gràfica Isaac Calero, en obtenir una menció com a finalista en un repte de disseny visual per l’empresa Clipper, amb una col·lecció d’il·lustracions molt fresques amb la creació d’uns personatges amb caps florals que en certa manera evoquen una revisió contemporània del cartellisme de l’art nouveau.

També a CFGS de Gràfica Publicitària es va lliurar un premi guanyador, de nou a l’alumna Marta Palou, pel reconeixement a la seva proposta pel projecte de Cartellisme “Disseny i compromís social LGBTI” amb el tema “LGTBI i Esport”, plantejat per la Direcció General d’Igualtat de la Generalitat.

El moment més celebrat fou quan, a les acaballes de la Jornada, es va anunciar el projecte guanyador per un complex repte plantejat per Ceràmiques Marcó, que va ser lliurat a Jordi Llanes pel projecte “Signes”, alumne de CFGS de Ceràmica de l’Ondara, coordinat pel mestre ceramista Magí Sambola i tutoritzat per l’Erik Schmitz. Cal emfatitzar que en aquest repte hi participaven absolutament tots centres formadors en la ceràmica artística de Catalunya, pel què aquest premi ha suposat una gran alegria pel departament de Ceràmica i per tota l’escola. Ademés, en aquest mateix repte es va atorgar també una menció especial a l’alumna Sara Reig, amb el projecte “Orgànic és orgànic”. Els projectes s’exposaràn en la seu del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya a Girona en el període comprès entre el 20 o 21 de maig fins el 20 o 21 de juny.

La Gala de la VI Jornada APD es va celebrar el passat divendres de manera virtual en un format semi-televisiu en directe per streaming, conduït pel Canal Taronja i amb centenars de connexions en directe repartides entre tot Catalunya, gestionades pel mateix canal.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.