Ampli seguiment de l’Aturada General a Tàrrega amb talls a l’autovia A-2, comerços tancats i centres escolars buits.

A 2/4 de vuit del matí un grup de veïns de Tàrrega ha tallat la connexió de les carreteres L-310 de Guissona i la C-14 amb Tàrrega i l’autovia A-2 i ràpidament s’han fet les primeres retencions. Mitja hora més tard al voltant de les vuit han decidit tallar l’autovia A-2 en sentit Lleida. Això ha provocat les primes cues que s’han convertit en quilomètriques. Al mateix temps una caravana de cotxes s’ha desplaçat des de Bellpuig fins a Tàrrega barrant els pas als vehicles que anaven en direcció Barcelona.

Tot seguit s’ha fet un esmorzar popular i cada cop s’ha concentrat més gent a l’autovia. Després s’ha iniciat un taller d’elaboració de flors de paper amb les que s’ha confeccionat una gran estelada. A les 11 s’ha obert la circulació durant 10 minuts.
Als vols del migdia han convidat a vermut a totes les persones que han participat en la protesta i a 2/ 4 d’una s’ha obert la circulació donant per acabada l’acció
Aleshores centenars de persones s’han dirigit cap a l’interior de la ciutat i s’han concentrat davant de tres supermercats que no feien vaga. Finalment les tres entitats han decidit tancar les portes. Després s’ha manifestat per l’avinguda de Catalunya fins a la Plaça Major. La majoria dels comerços de Tàrrega ha seguit la vaga igual que els centres d’ensenyament. Totes les protestes s’han realitzat en un to festiu i d’indignació per les pallisses de la Guàrdia Civil i la Policia Nacional i no hi hagut cap incident.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.