Caixabank impulsa una campanya per millorar les eines digitals de l’Associació Alba

CaixaBank, amb la col·laboració de l’Obra Social ”la Caixa”, ha posat en marxa una campanya de micromecenatge (crowdfunding solidari) amb l’objectiu de que particularsi empreses, clients o no clients de l’entitat,se sumin a la iniciativa d’aconseguirla inversió necessària per ajudar a millorar les eines digitals de les persones de l’Associació Alba.

L’Obra Social ”la Caixa”, ja ha realitzat una aportació de 10.000 euros al projecte Connectats al món que pretén garantir l’accés i l’ús de les noves tecnologies a les persones ateses als serveis d’Alba. Els 5.000 euros restants són l’aportació econòmica que CaixaBank espera recollir a través de les seves oficines a les comarques de l’Urgell i la Segarra, donatiu que qualsevol ciutadà o empresa pot realitzar desde qualsevol dels caixers automàtics de la població, a través deCaixabank Now o a través del portal www.caixabank.cat, garantint que el 100% de les aportacions s’abonaran al projecte.

Si s’assoleix l’èxit d’aquesta acció solidaria, l’entitat beneficiaria, Associació Alba, podrà millorar l’entorn digital i tecnològic de les persones serà necessària l’adquisició de diferents elements: tauletes digitals, teclats adaptats, pissarres digitals, ordinadors, polsadors amb veu i altaveus auriculars, entre altres.

 L’Associació Alba és una entitat d’iniciativa social, que té com a objectiu oferir una atenció integral a totes aquelles persones amb qualsevol tipus de discapacitat, col·lectius de joves i infants, gent gran així com altres col·lectius en risc d’exclusió, partint de les seves necessitats i els seus interessos i els de les seves famílies, amb la finalitat d’aconseguir el seu màxim desenvolupament humà i la seva màxima inclusió dins la societat.

L’accés i l’ús de les noves tecnologies pot suposar una millora de la qualitat de vida per a moltes persones amb discapacitat intel·lectual. Els ordinadors, les tablets o les pissarres digitals són eina eficaç i atractiva que millorar la seva autonomia, la psicomotrocitat fina i certes habilitats comunicatives que els permeten estar connectats amb el món. Des de l’Associació Alba volem posar la innovació al servei de les persones, millorant el seu benestar i qualitat de vida.

 

 

 

 

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.