Campanya de Donació de Sang els dies 7 i 8 de maig organitzada pels alumnes de 5è de l’Escola Pia

Després de la visita de la  responsable de comunicació del Banc de Sang i Teixits, els alumnes de l’Escola Pia van desenvolupar i inicia aquest nou projecte: Una Campanya de Donació de Sang.

Aquesta campanya és organitzada pels alumnes de 5è de primària de l’Escola Pia Tàrrega, l’equip docent de la classe de 5è i el Banc de Sang i Teixits, que seran els encarregats de realitzar la extracció a l’Oficina Jove de Tàrrega (C/ La Solana, 6) el dia 7 de maig, a partir de les 15:30h fins les 21:00h, i  el 8 de maig, de 10:00h a 14:00h.

L’alumnat ha estat el responsable de desenvolupar i coordinar, amb l’ajuda del seu tutor, tota la campanya de difusió i sensibilització referent a la donació de sang. Per equips s’han encarregat de posar en marxa tota la campanya de comunicació: creació d’imatge gràfica, tríptics informatius, difusió a les xarxes, xerrada a la ràdio, creació d’una parada informativa per difondre el projecte dins i fora de l’escola, captació de nous donants,…

Tenen l’objectiu de recaptar com a mínim 1.000 donacions cada dia, ja que seria lo ideal per anar bé i per poder ajudar a tot aquell que ho necessiti.

Es pot apuntar-se a la campanya a través d’aquest link: http://mtr.cool/vbcxfhjzpp

Aquesta campanya es realitza emmarcada en el projecte SUMMEM de l’Escola Pia, el qual és un projecte educatiu  que ajuda a pensar, a resoldre reptes reals, i a treballar en equip. A més, aquest projecte permet treballar els aprenentatges curriculars des de diferents punts de vista i de manera interdisciplinar.

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.